Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki mit gondol az idei emelt...

Lestat_626 kérdése:

Ki mit gondol az idei emelt történelem érettségiről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon nehéz volt az első része, az eddigieknél mindenesetre nehezebb. :( És mondja már meg nekem valaki, hogy ki volt az az okos, aki beletette azt a feladatot, ahol meg kell mondani, hogy melyik találmánynak mi a jelentősége?! (tudtommal TÖRI érettségire ültem be, nem fizikára) Honnan a fenéből kellene tudnom, hogy mi a jelentősége a vaskohónak, meg a 4ütemű motornak vagy minek? "Kicsit" akasztott ki a mostani emelt szintű... :S

És az Oszmán Török Birodalmas is... mi volt a 3? Nem szultán, akkor mi? :O

2012. máj. 9. 15:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az enyém is csak 70-80% körülire sikerült:(
2012. máj. 12. 10:32
 12/17 anonim ***** válasza:
43%

Utolsó előttihez ennyit fűznék csak hozzá:

ostoba ;P

2012. máj. 16. 23:56
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Én csak annyit: KRETÉN
2012. máj. 17. 10:20
 14/17 anonim válasza:
Nekem is nagyon nehéz volt. Engem a new deal-es feladat akasztott ki. Ennyire nehézre azért én sem számítottam pedig sokat tanultam és készültem rá.
2012. máj. 21. 19:50
 15/17 anonim ***** válasza:
Ti komolyan szomorkodtok amiatt hogy 70-80% lett az írásbeli??? Hát én örülnék mint majom a farkának ha olyan jól sikerülne. 4-én fogom megtudni de annak is örülni fogok ha a 60% meg lesz amilyen ki*szott szar és nehéz volt... a faktos tanárunk javított emelt szintű írásbeliket és azt mondta hogy összességében elég rosszak lettek... úgyhogy nem vagyunk egyedül gyerekek. :D
2012. jún. 1. 18:37
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem 5-én van a megtekintés?
2012. jún. 1. 20:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Nálunk negyedikén.
2012. jún. 1. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!