Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ki mit gondol az idei emelt...

Lestat_626 kérdése:

Ki mit gondol az idei emelt történelem érettségiről?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon nehéz volt az első része, az eddigieknél mindenesetre nehezebb. :( És mondja már meg nekem valaki, hogy ki volt az az okos, aki beletette azt a feladatot, ahol meg kell mondani, hogy melyik találmánynak mi a jelentősége?! (tudtommal TÖRI érettségire ültem be, nem fizikára) Honnan a fenéből kellene tudnom, hogy mi a jelentősége a vaskohónak, meg a 4ütemű motornak vagy minek? "Kicsit" akasztott ki a mostani emelt szintű... :S

És az Oszmán Török Birodalmas is... mi volt a 3? Nem szultán, akkor mi? :O

2012. máj. 9. 15:57
1 2
 1/17 ezvan:D válasza:
én is emelteztem ma..engem is kiakasztott rendesen..az első része az valami katasztrófa lett nekem...én megcsináltam majdnem az összes emelt töri érettségit 2006-tól 2011ig..de iylen nehéz egyik sem volt...nekem az a népsűrűséges,vallásos feladat nem tetszett nagy...szóval nyugi nem vagy egyedül.. :S
2012. máj. 9. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:

ismételten csak ezt tudom irni: az emelt szint szerintem nehéz volt, pedig tanultam rengeteget, az egész követelmény rendszert átnéztem, megtanultam, sokkal jobbnak gondoltam.... abszolút nem voltak olyan témák amik szoktak lenni, mindenhol csak a követelmény rendszer kisbetűs része volt:D:D esszéknél is:D és az volt a fő probléma, hogy sok kétértelmű volt:D

amugy igazatok van:D énis megoldottam am az eddigi összeset, és könnyebbek votlak:(:(:( amugy én pasát irtam:D

2012. máj. 9. 16:40
 3/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is nagyon nagyon nehéz volt, mondjuk te a (szerintem) két legkönnyebb feladatot emelted ki :D Azért az nem egy nagyon bonyolult kérdés hogy mire jó az Otto-motor, a szultánhoz meg kalifát kellett írni (vallási vezető).

De tényleg g*cinagyonnehéz volt. Főleg az a kérdés, mikor ki kellett találni, hogy melyik nemzet dicső múltjához kapcsolódik a forrás.

2012. máj. 9. 18:28
 4/17 ezvan:D válasza:
ezt én se mondhattam volna szebben :D besszzzííívtuuukkkk :D kiráááállly :D
2012. máj. 9. 18:31
 5/17 A kérdező kommentje:

És akkor mire voltak jók azok a találmányok? :D Én írtam valamit, de szerintem az hülyeség. xd

Na igen, azt a "dicső múlt"-as feladatot én NEM IS ÉRTETTEM! Oda mit kellett írni? :O Például a rómaihoz? Olaszok, vagy mi? Én ilyeneket írtam, h olaszok, szlovákok, románok, magyarok (a vérszerződéseshez), meg, hogy horvátok... :S

2012. máj. 9. 19:35
 6/17 A kérdező kommentje:
Én azt mondom; EZEK JÓL MEGFINGATTAK MINKET!!! :DD
2012. máj. 9. 19:35
 7/17 anonim ***** válasza:

Nehéz volt, a szultánosnál az elsőre én hülye khász birtokot írtam:(

am, a harmadik kalifa volt.

2012. máj. 9. 20:39
 8/17 anonim ***** válasza:
a farkasos szobornál románokat kellett írni, sztem
2012. máj. 9. 20:40
 9/17 anonim ***** válasza:
34%
Valóban nehezebb volt valamivel, pont a gyengéimre kérdeztek, de azért 3 hónap nem intenzív tanulással 90% körül lesz a teszt és az esszé is legalább, szóval akinek ezek nem mentek (legalább 80%-ra) az nem tanult eleget. A motor pl. az autót hajtja annyira nem nehéz a kalifa pedig benne van a Száray-könyvben, nem is eldugott helyen...
2012. máj. 10. 16:11
 10/17 ezvan:D válasza:
az utolsó kommenthez csak egy szót fűznék hozzá: stréber.
2012. máj. 11. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!