Ilyen bizonyítvánnyal, még gimnázium képes vagyok?
7.-es vagyok, tudom, ez még a jövő zenéje, de nekem nagyon fontos. Jövőre kb. ugyanezek lesznek a jegyeim, mindig ilyen volt az átlagom.
4 = Magatartás, szorgalom, nyelvtan, matek, info, fizika, biológia, kémia, földrajz, tesi, külalak.
5 = Irodalom, töri, angol, ének, rajz, technika.
+Angolból középfokúm van, nyáron megyek felsőfokúra, és minden létező angol versenyt megnyertem. Még bekerülhetek a Szerb Antal Gimnáziumba (Cinkota) vagy a Kispesti Deák Ferencbe? Esetleg egy másik média szakosba?
"Jövőre kb. ugyanezek lesznek a jegyeim"
Ha a jövőbe látsz, akkor azt miért nem látod, hogy felvesznek-e?
1.: Boccs, nagyeszű, kihagytam egy szót..
"Jövőre kb. ugyanezek lesznek a jegyeim, MERT mindig ilyen volt az átlagom. "
Szóval tavaly is kb. ezek a jegyek díszítették a bizonyítványom, előtte és előtte is.
A magatartásom szinte nem is volt 5-ös, csak ebben a félévben , perig SEMMIT sem tettem azért , hogy 4-es legyen.
A jegyeid semmis sem jelentenek pillanatnyilag, jön hozzá a felvételi is. A Kispestibe könnyű bejutni, a Szerb Antal sajnos nekem nem sikerült :-(
Gratulálok a nyelvvizsgádhoz, tiszta ügyes vagy így 7.-esként! :-) Sok sikert a felsőfokúhoz!! Nem vagy semmi, az biztos... ;-)
Én az említett gimnáziumokat sajnos nem ismerem, de akinek a nyelv ennyire megy, az ne adja fel! Oda nyelvekkel lehet felvételizni vagy van központi is, szóval magyar meg matek? Mindenesetre azt javaslom, hogy a matekra meg a nyelvtanra próbálj meg szerintem egy kicsit ráfeküdni, ebből még bármi lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!