Milyen a Széchenyi István gimnázium Sopronban? Jövőre odafogok járni reál-angol tagozatra és szeretnék véleményeket diák szemmel is. De azt se bánnám ha olyan is írna aki oda fog járni jövőre.
Állítólag elég jó, bár én ezt a 4 év alatt annyira nem vettem észre. Nekem sikerült úgy 3-as 4-es körülire elvégezni, hogy az utolsó 2 évben gyakorlatilag egy szót se tanultam. Az érettségi meg 4-es 5-ös lett, szóval valami mégiscsak ragadt rám ott, de ebben azért valószínűleg az érettségi színvonala is sokat segített.
A matematika oktatása elég jó, főleg reál tagozaton, annak azért sok hasznát vettem egyemen is, de például a nyelvoktatás az egy nulla.
Az épületet egyébként nem régen újították fel, szóval a körülménykére nagyon nem lehet panasz.
Meg egyébként alternatíva sincsen nagyon, amit még érdemes megemlíteni a városon belül, az a Berzsenyi, de nekem nem volt szimpatikus soha sem, meg tele volt, ilyen "ki ha én nem" alakokkal. Aztán a megyén belül a Révai az, ami egyértelműen jobb, de az meg Győrbe van.
Végül is nem rossz iskola, de azért nem is olyan elit hely, mint aminek néha beállítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!