Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha érettségi idején lebetegsze...

Ha érettségi idején lebetegszek és nem tudok megjelenni akkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 21:11
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
37%

Lám, lám, nem csak írni, olvasni sem... :D

A kötekedés fogalmát pedig ha nem ismered, akkor nézd meg egy szótárban.

Amúgy pedig csak annyit reagálok: "A stílus maga az ember".

2012. ápr. 30. 12:35
 12/24 A kérdező kommentje:

Te vagy az aki nem tud olvasni.. :D

Én egy kérdést tettem fel, de te teljesen mást válaszoltál.

Én meg csak ennyit reagálok:)

2012. ápr. 30. 14:03
 13/24 anonim válasza:
Ha tényleg valami halálos/ragályos betegséged van, akkor rendes orvosi igazolással elérheted, hogy mondjuk az írásbelire nem mész be és helyette kétszer szóbelizel az adott tárgyból. Nyilván ez matek középszinten nem működik. A tanárok azt fogják mondani, hogy ilyen nincsen, de igen is van ez a szabály.
2012. ápr. 30. 15:44
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

09:26

tulajdonképpen minden harmadik ember torrentezik (ami ha úgy nézzük lopás).

a magyar nyelv alapból redundáns, még ha nem lenne érthető h ki mit mond itt akk oké, megérteném ezt a helyesírásos ökörséget, de mivel tök érthetően tud mindenki írni (és csak rövidítéseket használunk) nem tudom mit pattogsz itt.

ha téged annyira zavar, akk nem a neten van a helyed. ennyi.

(5 karakter/másodperces sebességnél pont a nagybetűket sz.rom le....meg téged...)

2012. ápr. 30. 16:11
 15/24 anonim válasza:
Namár!!! Lányok! Rendesen eltértünk a tárgytól! Ha csak nem vagy valóban nagyon beteg , akkor menj be. Max. ősszel újra megpróbálod. Soha az életben senki sem fogja megkérdezni, hogy melyik hónapban sikerült.Sőt, még azt sem, hogy hányadszorra. Ha viszont tényleg komoly bajod van (már azon felül, hogy itt más nőstényördögökkel vitatkozol), akkor biztos van rá orvosi igazolás. Mellesleg nekem kb. 20 éve megvan az érettségim, de eddig csak egy helyen adtak rá havi négyezer forintot. De papírom van róla, hogy okosabb vagyok mint egy ötödikes!
2012. máj. 1. 00:10
 16/24 anonim válasza:
Ja és én is beteg voltam, mert pl. az irodalom elött bepálinkáztunk az osztálytársaimmal. S mégis az sikerült azt hiszem a legjobban!
2012. máj. 1. 00:12
 17/24 anonim ***** válasza:

előző: az addig oké, h senki se fogja megkérdezni. te tegyük fel h a kérdező jelentkezett felsőoktatásba. ha valamiből nem lesz meg most az érettségije csak ősszel, akk már csak jövőre mehet felsőoktatásba. el fog bukni 9000 Ft-ot (jelentkezési lap) + 1 évet. valamint jövőre már kötelező lesz 1 emelt, még nehezebb lesz bekerülni.

én elhiszem h 20 évvel ezelőtt ezt meg lehetett csinálni, de ma már azért nagy tétje van ha valaki tovább akar tanulni.

2012. máj. 1. 09:58
 18/24 A kérdező kommentje:

És ilyenre elég egy házi orvosi igazolás is?:3

Csak néha vagyok beteg, de akkor nagyon:S és engem már egy magas láz kizökkent mindenből.. nemtudok úgy koncentrálni ahogy kéne szval.. eléggé nem menne úgy.

Az őszire kell vmit fizetni vagy az még ingyenes?

2012. máj. 1. 11:29
 19/24 anonim válasza:
Ne parázz előre h mi van. ha beteg leszel, mert magadba beszéled és úgy is lesz...csak nem b*sz ki veled a sors:) egyébként am sem kell parázni nem vészes, meg ha mész felsőoktatásba jobb ha hozzászoksz..én 2010ben érettségiztem, nem volt gáz, csak a matek egy kicsit, de az írásbeli nem nagy cucc.. szóbeli gyúrjál rá..az már kicsit keményebb lesz, de az sem vészes..meg addig van még időd.. az öcsém is hétfőn fog érettségizni, neked is szorítok akkor..:) ügyes légy! 21/L
2012. máj. 3. 23:28
 20/24 A kérdező kommentje:

Az a gáz, hogy velem kib*szott a sors, tegnap lebetegedtem xD

És ma lesz ballagás is:S muszáj vagyok elmenni lázasan, és remélem, hogy hétfőre megjavulok, de nem szoktam 3-4nap alatt meggyógyulni:S

Egyébként matek próbaérettségit 44pontosra írtam, az már 3as:D Irodalomtól félek, hogy vmi hülye témát adnak meg érvelésnél(érvelés nekem nagyon megy csak témának jónak kell lennie). Verselemzésről meg egyszerűen nem tudok 3oldalt sehogy se összehozni:S

2012. máj. 4. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!