Ha érettségi idején lebetegszek és nem tudok megjelenni akkor mi a teendő?
Lám, lám, nem csak írni, olvasni sem... :D
A kötekedés fogalmát pedig ha nem ismered, akkor nézd meg egy szótárban.
Amúgy pedig csak annyit reagálok: "A stílus maga az ember".
Te vagy az aki nem tud olvasni.. :D
Én egy kérdést tettem fel, de te teljesen mást válaszoltál.
Én meg csak ennyit reagálok:)
09:26
tulajdonképpen minden harmadik ember torrentezik (ami ha úgy nézzük lopás).
a magyar nyelv alapból redundáns, még ha nem lenne érthető h ki mit mond itt akk oké, megérteném ezt a helyesírásos ökörséget, de mivel tök érthetően tud mindenki írni (és csak rövidítéseket használunk) nem tudom mit pattogsz itt.
ha téged annyira zavar, akk nem a neten van a helyed. ennyi.
(5 karakter/másodperces sebességnél pont a nagybetűket sz.rom le....meg téged...)
előző: az addig oké, h senki se fogja megkérdezni. te tegyük fel h a kérdező jelentkezett felsőoktatásba. ha valamiből nem lesz meg most az érettségije csak ősszel, akk már csak jövőre mehet felsőoktatásba. el fog bukni 9000 Ft-ot (jelentkezési lap) + 1 évet. valamint jövőre már kötelező lesz 1 emelt, még nehezebb lesz bekerülni.
én elhiszem h 20 évvel ezelőtt ezt meg lehetett csinálni, de ma már azért nagy tétje van ha valaki tovább akar tanulni.
És ilyenre elég egy házi orvosi igazolás is?:3
Csak néha vagyok beteg, de akkor nagyon:S és engem már egy magas láz kizökkent mindenből.. nemtudok úgy koncentrálni ahogy kéne szval.. eléggé nem menne úgy.
Az őszire kell vmit fizetni vagy az még ingyenes?
Az a gáz, hogy velem kib*szott a sors, tegnap lebetegedtem xD
És ma lesz ballagás is:S muszáj vagyok elmenni lázasan, és remélem, hogy hétfőre megjavulok, de nem szoktam 3-4nap alatt meggyógyulni:S
Egyébként matek próbaérettségit 44pontosra írtam, az már 3as:D Irodalomtól félek, hogy vmi hülye témát adnak meg érvelésnél(érvelés nekem nagyon megy csak témának jónak kell lennie). Verselemzésről meg egyszerűen nem tudok 3oldalt sehogy se összehozni:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!