Érettségi előtt állok. A tanulnivalót mindig csak halasztgatom, de ha elkezdek tanulni valami mindig elveszi a figyelmetet. Mi a teendő?
szia
mintha csak én írtam volna ezt a kérdést :D
tavaly érettségiztem, ugyanez volt velem is, egész évben lusta voltam tanulni, ballagás után is csak május végén kezdtem el készülni, de én is olyan vok, h max 10 perc és már úgy érzem, h nem bírom tovább.
Nah, hát én úgy csináltam, hogy beosztottam az időmet (hozzá kell tennem, h nem mindig sikerült betartanom :D )
úgy, h napi 6 tétel (volt mikor több is volt) és 3-at délelött tanultam meg úgy, hogy 45 percet adtam rá magamnak és 15 perc pihit amikor csinálhattam mást is (végre :D) aztán jött a következő. Aztán ha megvolt a 3 akkor egy hoszabb (2-3 órás) pihi és jött a következő 3.
Nekem bejött, de te kezdj el hamarabb tanulni :)
20:28-as vok
elfelejtettem megemliteni, h ilyen problémám csak otthon volt/van
tehát buszon, parkban...stb. simán tudok tanulni, ha még nem probáltadak ajánlom.
és sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!