Ha érettségi idején lebetegszek és nem tudok megjelenni akkor mi a teendő?
általában ilyenkor elküldenek az őszi időpontra.
(de akk így nem mehetsz idén felsőoktatásba)
Akkor még full betegen is érdemes bemenni xD
Mert ha az miatt nemsikerül ugyis mehetek őszire:D
most nem tudom mit dobálóztok itt a helyesírással. ez az internet. itt minden harmadik ember így ír (rövidítve).
de ez is csak arra jó, h legyen mibe belekötni.
Tisztelt 7-es hozzászóló!
Nagyon tévedsz, nem arra jó, hogy legyen mibe belekötni. Arra jó, hogy felhívják a figyelmet az igényességre, a műveltségre. Kötekedésnek akkor lehetne tekinteni, ha nem lenne igazuk.
Hát ha ennyire kötekedős vagy, akkor például ilyet se szoktak írni egy szövegbe: ":D". Elvégre ez is hibának számít ember. Szval ez az egész egy netes szleng.. a rövidítések, smiley-k.. különben se neked kell, hogy megfeleljen a helyesírásom, de megnyugtatlak tudok helyesen írni:)
Na mind1. Van még pár dolog amibe beletudnék én is kötni, de nem érdekel. Én lezártam itt a vitát. Kérdésemre választ kaptam, igénytelenség jele az, hogy itt vitákat szítasz. Ennyi. Keress egy olyan fórumot ami helyesírással foglalkozik, de ne ide irkálj légyszíves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!