Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ha érettségi idején lebetegsze...

Ha érettségi idején lebetegszek és nem tudok megjelenni akkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 24. 21:11
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

általában ilyenkor elküldenek az őszi időpontra.

(de akk így nem mehetsz idén felsőoktatásba)

2012. ápr. 24. 21:14
 2/24 A kérdező kommentje:

Akkor még full betegen is érdemes bemenni xD

Mert ha az miatt nemsikerül ugyis mehetek őszire:D

2012. ápr. 24. 21:25
 3/24 anonim ***** válasza:
73%
Magyar nyelvtanra azért gyúrjál rá, különösen a helyesírásra.
2012. ápr. 24. 22:55
 4/24 A kérdező kommentje:
Helyesírásommal nincs gond:)
2012. ápr. 28. 20:44
 5/24 anonim ***** válasza:
58%
Aham, csak a vesszők nem működnek a billentyűzeteden... :D
2012. ápr. 29. 11:52
 6/24 anonim ***** válasza:
41%

most nem tudom mit dobálóztok itt a helyesírással. ez az internet. itt minden harmadik ember így ír (rövidítve).

de ez is csak arra jó, h legyen mibe belekötni.

2012. ápr. 29. 12:24
 7/24 anonim ***** válasza:
51%
Az, hogy minden harmadik ember így ír, még nem ok az igénytelenségre (ha minden harmadik ember lop, akkor Te is lopni fogsz?). Ne haragudj, hogy szóvá teszem, de rre kényes vagyok, nekem ez az anyanyelvem.
2012. ápr. 30. 09:26
 8/24 anonim ***** válasza:
58%

Tisztelt 7-es hozzászóló!

Nagyon tévedsz, nem arra jó, hogy legyen mibe belekötni. Arra jó, hogy felhívják a figyelmet az igényességre, a műveltségre. Kötekedésnek akkor lehetne tekinteni, ha nem lenne igazuk.

2012. ápr. 30. 09:29
 9/24 anonim ***** válasza:
58%
Bocsánat, a 6-osnak szólt...
2012. ápr. 30. 09:30
 10/24 A kérdező kommentje:

Hát ha ennyire kötekedős vagy, akkor például ilyet se szoktak írni egy szövegbe: ":D". Elvégre ez is hibának számít ember. Szval ez az egész egy netes szleng.. a rövidítések, smiley-k.. különben se neked kell, hogy megfeleljen a helyesírásom, de megnyugtatlak tudok helyesen írni:)

Na mind1. Van még pár dolog amibe beletudnék én is kötni, de nem érdekel. Én lezártam itt a vitát. Kérdésemre választ kaptam, igénytelenség jele az, hogy itt vitákat szítasz. Ennyi. Keress egy olyan fórumot ami helyesírással foglalkozik, de ne ide irkálj légyszíves.

2012. ápr. 30. 10:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!