Milyen a Nyíregyházi Főiskola?
Figyelt kérdés
Akiket ismerek mind azt mondták, hogy rossz és hogy ne menjek oda, mert nem éri meg.(közlekedés mérnöki) Valóban így van? Van itt olyan aki oda járt és véleményt tudna róla mondani?
A válaszokat köszönöm.
2012. ápr. 19. 15:53
1/3 anonim válasza:
Erről az iskoláról elég negatív kép alakult ki a köztudatban, nem alaptalanul...de úgy gondolom az elmúlt években javult a színvonal, és vannak olyan szakok ahol jó az oktatás (meg persze valahol gagyi). A közlekedés mérnöki nem rossz opció szerintem a NYF-en sem, de én a helyedben ha lenne rá lehetőségem nem ezt választanám hanem a BME-t.
2/3 anonim válasza:
első vagyok
Azt lehagytam hogy én nem járok a NYF-re csak Nyíregyházán élek, így viszonylag sok olyan ismerősöm van aki ott tanul.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, ment a zöld kéz :)
2012. ápr. 21. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!