Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Tényleg nem ér sokat a Nyíregy...

Tényleg nem ér sokat a Nyíregyházi Főiskola?

Figyelt kérdés
Elsősorban a műszaki karra gondoltam. Sokszor hallom, hogy vannak olyan álláshirdetések, hogy " kivéve nyiregyi főiskola" . (én még nem találkoztam ilyennel) Meg hogy munkanélküli képző, stb.
2011. nov. 24. 19:59
 1/6 anonim ***** válasza:

Természetesen aki mostanában ilyen hirdetést ad fel, az nagyon amatőr, mert ha ezt kifogják akkor jókora büntetésre (kb. 100eft) számíthat. Nem szabad különbséget tenni az intézmények között, legalábbis negatív irányban biztos nem.

Ettől függetlenül a NYF műszaki diplomája szrt sem ér. Ha vannak cégek Szabolcsban akkor inkább felvesznek oda Debrecenben vagy Miskolcon végzett embert.

Egyébként a tanító meg az ilyen értelmetlen szakoknál tök mindegy hogy hol végez az ember ott a diploma számít, szóval még majdnem hogy megéri Nyíregyen tanulni ha valaki iylen szakra megy.

De egy mérnöknél a tudás számít nem a papír.

2011. nov. 25. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Az előző válasz adóval teljesen egyetértek a tudás számít és nem a papír. A nyíregyei főiskolán 2 jó szak van, a közlekedés-mérnöki (főleg a légi, ez az egyedüli az országban) és a programtervező informatikus. A többi tényleg felejtős, viszont a debreceni mérnök képzés sem valami erős, a miskolci ezzel szemben kiváló. :)
2011. nov. 26. 20:44
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy értitek, hogy nem lehet vele elhelyezkedni? Vagy rosszul tanítanak? Vagy miért nem ér semmit?
2011. nov. 28. 19:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindennel el lehet helyezkedni, ha van protekciód, vagy tudásod, amivel kiemelkedsz a többi jelölt közül, és a felvételi interjún bebizonyítod, hogy te vagy a legjobb jelölt ere a posztra. Ha az önéletrajzodba szerepel pl. TDK-tál, szakmai versenyen vettél részt.. az sokat nyom a latba, függetlenül attól, hogy hol végeztél. Ahogy említettem itt van egyedül légi-közlekedési szak, csak oda be is kell kerülni.
2011. nov. 28. 20:21
 5/6 anonim válasza:
100%
Én is a Nyíregyházi Főiskolára jártam, nem volt semmi megkülönböztetésben részben, a végzés után rögtön lett munkám - protekció nélkül! Szóval nem értem mire fel ez a mocskolódás az NyF-fel! Az ész számít mindenhol!!!
2012. jan. 7. 16:42
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak igaza van!!! Beiratkozik a sok hülye, nem tud normálisan tanulni, szar jegyei vannak, nem kap munkát és máris az intézmény a hibás. Szerintem ez embertől és szorgalomtól függ...
2012. jún. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!