Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nyugat-Magyarországi Egyetem...

Nyugat-Magyarországi Egyetem vagy Nyíregyházi főiskola?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb suli?
2012. jan. 23. 15:45
 1/6 A kérdező kommentje:
Tapasztalatok érdekelnének.
 2/6 anonim ***** válasza:
Esetleg milyen kar/szak?
 3/6 A kérdező kommentje:
felsőfokú szakképzések terén melyik a jobb? konkrét terv még nincs, csak beirnék vmit, ha nem vesznek fel alapképzésre.
2012. jan. 23. 15:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Ilyen esetben viszont nem tanácsolom, hogy bejelölj bármit is. Úgyis csak az lenne belőle, hogy ha nem vesznek fel oda, ahova szeretnéd csak ide, hogy következő évben újra felvételizel, addig pedig koptatod itt a padot. Ezzel csak az a bökkenő, hogy közben fogynak az államilag támogatott féléveid.
2012. jan. 23. 16:04
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi az 5letet.
2012. jan. 23. 16:33
 6/6 anonim válasza:
0%
én csak annyit mondok, hogy a NYF egy alacsony színvonalú sz@r tele hülyékkel. munkanélküliképző. menj bárhova csak ide ne!
2012. jan. 24. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!