A Kőbányai Szent László Gimnáziumnak miért ilyen rossz a híre?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 19:56
2/7 A kérdező kommentje:
Én szinte csak rosszakat hallok róla: csomó sznob, csomó drogos, beképzelt diákok, nem tanító tanárok, stb.
2012. ápr. 14. 19:59
3/7 anonim válasza:
márpedig én azt hallom mindig, hogy az az ország legjobb sulija, kifejezetten jó híre van.
4/7 anonim válasza:
Márpedig az ország 2. legjobbja.Nem tudom,hogy kitől hallhattad ezt.
5/7 anonim válasza:
Én oda jelentkeztem elsőnek idén..
Én is rosszakat hallottam.. konkrétan jár oda anyukám egyik kollégájának a lánya, és órákig tanul egy sima dolgozatra, ameddig az osztálytársai megkapják a válaszokat, mert befolyásosak a szüleik, és mert van kapcsolatuk az iskolával..
Beképzeltek, sznobok a diákok. Maga az ISKOLA az remek, mert jól tanítják amit tanítanak, csak a diákokkal és NÉHÁNY tanárral van probléma....
Le lehet pontozni, de sajnos élő példát tudok rá, hogy ténylegesen ez megy ott.
6/7 anonim válasza:
Testvérem oda jár, imádja az iskolát, rajztagozatos. Én sem tudom honnan vetted ezt hogy rossz híre van. Én is oda fogok jelentkezni. Én csak jót hallottam róla.
7/7 anonim válasza:
A világ legjobb iskolája, egy pillanatra se bántam meg, hogy ide jöttem! Az emberek változatosak, semmiképp se egyformák, mindenkinek megvan a maga stílusa, egyénisége, és meglehet, hogy járnak ide beképzeltek, de könyörgöm, hova nem?!:D A hangulat isteni, csomó változatos program van, az iskolavezetés és a tanárok is gyerekközpontúak, persze vannak jobb illetve rosszabb tanárok is. Lényeg a lényeg, a László JÓÓÓ hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!