Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van egy cigány srác aki...

Van egy cigány srác aki folyton beszólogat. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Szerencsére csak keddenként vagyok az iskolának abban az épületében. Egy másik osztályba jár és 2 évvel idősebb mint én. Én 16/F vagyok 57 kiló, 178 centi, szóval elég vékony...

Egyszer odajött hozzám a haverjaival hogy adjam nekik a telefonomat és a karórámat, nem adtam nekik egyiket sem. Azóta mindig mikor meglát, beszól. Ma szóltam a tanáromnak hogy beszéljen vele.. Most meglátjuk mi lesz, de úgy érzem nem fogja befejezni. Különben csak egy gyökér aki a nála gyengébbekbe mer belekötni.

2012. ápr. 10. 15:58
 1/7 anonim válasza:
85%
Lehet hogy, kozhely de, eggyik fuleden be a masikon ki. Sajnos sok ilyen ember van akik ennyire bunko debilek, otthonaiba nem kap eleg figyelmet ezert jatsza a fejet. Probalj meg nem foglalkozni vele egyszer csak abbahadja es szerintem ne szólj neki vissza mert az ilyenektol barmi kitelik.
2012. ápr. 10. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ne járkálj egyedül arrafelé! Jól tetted, hogy szóltál a tanárnak, de készülj fel, hogy ezután még jobban rád szállhat, ezért mondom, hogy sose menj arrafelé egyedül, és akkor biztosan megijed és nem mer beléd kötni.
2012. ápr. 10. 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:
Hiszen most sem egyedül voltam. Csak az igazi barátaim, akik még meg is tudnának védeni, nem oda járnak keddenként ahova én...
2012. ápr. 10. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem szóltam volna a tanárnak:S Az a jobbik eset. ha csak beszólogat, sz*rd le. A szájuk nagyon nagy. Főleg, ha többen vannak. Amúgy tényleg az a legtutibb, ha nem egyedül mész arra:)
2012. ápr. 10. 23:03
 5/7 anonim ***** válasza:
83%
keresd meg a Jobbik helyi szervezetét, vagy a Magyar Gárdát. Csak akkor kattan le, ha nem ijedsz meg tőle, és befenyegeted. Ezt tapasztalatból tudom
2012. ápr. 11. 09:34
 6/7 anonim válasza:

Ha beszólnak, észre se vedd!

Ha meglöknek, vagy befenyítenek, akkor.....

majd megmondják az okosak.

De én a helyedben szólnék egy tanárnak minimum. Akkor is, ha szégyen, de jobb félni, mint megijedni!

És légy nyugodt! Ez a legfontosabb! Ne vágj félős arcot!!!

2012. ápr. 19. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Már befejezte, nem piszkál mióta szóltam a tanárnak. :D
2012. ápr. 20. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!