Van egy cigány srác aki folyton beszólogat. Mit lehetne tenni?
Figyelt kérdés
Szerencsére csak keddenként vagyok az iskolának abban az épületében. Egy másik osztályba jár és 2 évvel idősebb mint én. Én 16/F vagyok 57 kiló, 178 centi, szóval elég vékony...
Egyszer odajött hozzám a haverjaival hogy adjam nekik a telefonomat és a karórámat, nem adtam nekik egyiket sem. Azóta mindig mikor meglát, beszól. Ma szóltam a tanáromnak hogy beszéljen vele.. Most meglátjuk mi lesz, de úgy érzem nem fogja befejezni. Különben csak egy gyökér aki a nála gyengébbekbe mer belekötni.
2012. ápr. 10. 15:58
1/7 anonim válasza:
Lehet hogy, kozhely de, eggyik fuleden be a masikon ki. Sajnos sok ilyen ember van akik ennyire bunko debilek, otthonaiba nem kap eleg figyelmet ezert jatsza a fejet. Probalj meg nem foglalkozni vele egyszer csak abbahadja es szerintem ne szólj neki vissza mert az ilyenektol barmi kitelik.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ne járkálj egyedül arrafelé! Jól tetted, hogy szóltál a tanárnak, de készülj fel, hogy ezután még jobban rád szállhat, ezért mondom, hogy sose menj arrafelé egyedül, és akkor biztosan megijed és nem mer beléd kötni.
3/7 A kérdező kommentje:
Hiszen most sem egyedül voltam. Csak az igazi barátaim, akik még meg is tudnának védeni, nem oda járnak keddenként ahova én...
2012. ápr. 10. 19:07
4/7 anonim válasza:
hát én nem szóltam volna a tanárnak:S Az a jobbik eset. ha csak beszólogat, sz*rd le. A szájuk nagyon nagy. Főleg, ha többen vannak. Amúgy tényleg az a legtutibb, ha nem egyedül mész arra:)
5/7 anonim válasza:
keresd meg a Jobbik helyi szervezetét, vagy a Magyar Gárdát. Csak akkor kattan le, ha nem ijedsz meg tőle, és befenyegeted. Ezt tapasztalatból tudom
6/7 anonim válasza:
Ha beszólnak, észre se vedd!
Ha meglöknek, vagy befenyítenek, akkor.....
majd megmondják az okosak.
De én a helyedben szólnék egy tanárnak minimum. Akkor is, ha szégyen, de jobb félni, mint megijedni!
És légy nyugodt! Ez a legfontosabb! Ne vágj félős arcot!!!
7/7 A kérdező kommentje:
Már befejezte, nem piszkál mióta szóltam a tanárnak. :D
2012. ápr. 20. 06:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!