Tudnátok jó gimnáziumokat mondani Budapesten?
Figyelt kérdés
Keresem a számomra "tökéletes" gimit.Ami persze úgy sincs, de a legfontosabb szempontok: legyen humán tagozat; ne legyen túl szigorú;nagyrészt normális tanárok(akik mellesleg tanítani is tudnak:) ; közepes elvárás(ne legyen egy Fazekas, de azért ne is egy Szinyei); nyitott, normális közösség. Na, hát ez így kb röviden:)2009. jún. 17. 22:00
21/24 A kérdező kommentje:
XD Nem azért nem szeretem a Szinyeit, mert nem vettek felxD Soha nem jelentkeznék oda. Csak mert két volt kretén osztálytársamat csak oda vettek fel, és ez alapján... Hát ja. tényleg nem valami színvonalas, SZERINTEM. De ez az én véleményem. Ne haragudj, ha megsértettelek. Végül is mindenkinek más az ízlése:)
2009. júl. 22. 13:07
22/24 anonim válasza:
Nem neked írtam, kedves kérdező:D Hanem annak, aki ezt írta: "A Leövey aztán nagyon színvonalas mondhatom."
12:22-es voltam.
23/24 A kérdező kommentje:
xD bocs. csak mert valaki a Szinyeit kérdezte, aszittem ő vagy.
2009. júl. 23. 15:00
24/24 anonim válasza:
A "szinyeis" vagyok.
Értem a problémádat. Szerencsére nem az a 2 ember felvétele mutatja az iskola színvonalát. Köszönöm, hogy válaszoltál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!