Tudnátok jó gimnáziumokat mondani Budapesten?
Madách Imre Gimnázium.
Nem túl erős, humán, élénk közösségi élet (Thália, pantomim...), nyelvek, hosszúfoci, erdei suli, énekkar, Éva néni és minden ami jó lehet.
Szerintem nézz utána =)
Berzsenyi?
Én oda jártam humán tagozatra, még mielőtt kivágták volna az ott tanító elit tanári gárdát. Csak ajánlani tudom: liberális szellemű, normális tanárok, az elvárás picit magasabb a közepesnél. (Írhatnám, hogy kitapossák a beled - elit gimi lévén -, de nem teszem, mert lehet, hogy változott a helyzet, mióta én nem járok oda...)
A nyitott, normális közösség is stimmel, ott aztán van mindenféle fű-fa-bogár. :) Szerintem megtalálnád a számításod.
hééé,a Veres pálné is elit gimi ám :)
még tudom mondani pl az eötvöst,apáczait
MIG, de még mennyire MIG!
A Madáchba ha sikerül bekerülnöd, onnantól kezdve olyan nevelést kapsz, ami biztosan megalapozza az életedet.
Bekerülni nem túl bonyolult, megmaradni nehezebb, de kitartás és szorgalom, amivel mindent elérhetsz.
A tanárok követelései teljesíthetőek, még mindig 4,9 lesz az átlagom... a nyelvet óriási színvonallal oktatják, a tanárok fiatalok.
Ezek mellett a hangulat szuper.
A Mig nem csak egy iskola, hanem fogalom az életünkben. Próbáld meg, megéri.
figy ha nyáron tanulsz átvehetsz egy másik nyelvet csak kicsit feküdj rá egy szintzáró és megvan...
vagy lehet megtudja oldani a vezetőség azt is h nyelvre mondjuk más osztályba járj be...
meg sok hülyeséget ki tudnak ám találni a tanárok.. ha eldöntöd h hova szeretnél menni csak éppen nem indult olasz azért még megpróbálhatod..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!