Tudnátok jó gimnáziumokat mondani Budapesten?
Figyelt kérdés
Keresem a számomra "tökéletes" gimit.Ami persze úgy sincs, de a legfontosabb szempontok: legyen humán tagozat; ne legyen túl szigorú;nagyrészt normális tanárok(akik mellesleg tanítani is tudnak:) ; közepes elvárás(ne legyen egy Fazekas, de azért ne is egy Szinyei); nyitott, normális közösség. Na, hát ez így kb röviden:)2009. jún. 17. 22:00
11/24 anonim válasza:
Ja, sajnálom. A MIG-be nem kilencedikesként bekerülni szinte lehetetlen.
Viszont a Veres Pálné is egy jó gimi és a Kölcsey is elmegy.
Jó keresgélést! :)
12/24 anonim válasza:
A Veres Pálnéról eddig csak rosszat hallottam:S A Madáchba már ne hiszem, hogy átvennének most. A Leövey tényleg jó suli, 2 barátom is odajár és imádják:)
13/24 anonim válasza:
sziasztok. a madachba tutira nem johetnel at mert az szinte lehetetlenseg. mire kialakul egy osztalykozosseg es megvan mindenkinek a helye meg a csoport szinvonala akkor mar nem engednek nagyon bele senkit ha csak nem csodabogar mert akkor megvaltozhatna minden. az altalanos iskolabol felvetelizoknel is sokszoros a tuljelentkezes de olyan helyzetekben mint a tied duplaja. egyebkent a veres palne a masodik legjobb suli es nincs is tul messze a migtol.
15/24 anonim válasza:
Én is a Berzsenyire voksolok: kellemes hangulat, nagyrészt jó tanárok. Van humán és kifejezetten olasz tagozat is. (Én mondjuk matekra jártam, de az olaszról is nagyon jókat hallottam. A humánról nem tudok semmit.)
16/24 anonim válasza:
Ja, és a Berzsenyiben könnyen, fájdalommentesen intézik az átvevést, szóval ezért is ajánlom! A leírásod pedig egy-az-egyben fedi azt, ami a BDG.
17/24 anonim válasza:
Leövey Klára Gimnázium. Kicsit szigorúak a tanárok, de az oktatás nagyon színvonalas.
18/24 anonim válasza:
A Leövey aztán nagyon színvonalas mondhatom.
20/24 anonim válasza:
Csak azért, mert te nem oda jársz, még nem kell rossznak tekinteni. Nem színvonalas..hát ez van. Biztos téged nem vettek fel, azért tekinted alacsony színvonalúnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!