Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet, hogy valakit...

Hogy lehet, hogy valakit ennyire nem érdekel, hogy meg fog bukni?

Figyelt kérdés
Osztálytársamról van szó. Soha nem tanul órára, rendszerint egyesek a dolgozatai. Házit se ír. Órán nem dolgozik, nem ír, fekszik a padon. A tanár mindig figyelmezteti, hogy meg fog bukni, de egyáltalán nem érdekli. Egyébként a srác egyáltalán nem hülye, simán lehetne 3-as-4-es tanuló.
2012. márc. 30. 23:08
 1/7 A kérdező kommentje:
14 évesek vagyunk
2012. márc. 30. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Mit érdekel téged? Ez van.
2012. márc. 30. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyébként én 16 évesen 10. végén világosodtam meg, amikor kellett. Azóta kitűnő vagyok.
2012. márc. 30. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
mit foglalkozol vele? majd rájön később. örülj, hogy te nem ilyen vagy.
2012. márc. 31. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Gondolom családi háttér. Legalábbis engem annak idején pont annyira érdekeltek az érdemjegyeim, mint a szüleimet. Semennyire.

Azóta benőtt a fejem lágya, de elég sok időt vesztegettem el vele.

2012. márc. 31. 12:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Látszik hogy 14 éves vagy.Más dolgával foglalkozol,nem a sajátoddal.

Ahogy az előttem szólók leírták,örülj hogy te nem ilyen vagy.

2012. márc. 31. 14:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Örülj neki, hogy neked normális az életed és te magad is. Nem tudhatod a konkrét okot, amiért ilyen. Talán családi gond, talán lázad, talán még nem tudja mit akar magával kezdeni az életben (továbbtanulás és minden egyéb)

Nem tudsz vele mit kezdeni. A leírásodból lejött, hogy nem vagytok túl közeli barátok, máskülönben már beszéltél volna vele erről. Mi se tudunk konkrét választ adni, csak abban erősíthetünk meg, hogy hülyeséget csinál, ennek nincs értelme. Elveszít 1 évet az életéből és talán az esélyt is eldobja magától, hogy normális iskolába kerüljön be, tanuljon és legyen belőle valami. Ha más nem is, intelligens ember, tudom ezzel se megy sokra az ember a mai világban :P

na 1 szónak is 100 a vége, ne kövesd a példáját, tanulj, azzal rosszat nem teszel. Ne szólj bele az életébe, az ilyeneknek nem hiányzik az okoskodás (amúgy is az osztályfőnök dolga értesíteni a szüleit, megpróbálni feltárni és/vagy megoldani a problémát).

2012. ápr. 2. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!