Jelentkezzek egy olyan egyetemre ami nem érdekel, csakhogy iskolába járjak? Hogy lehet itthon maradni 1 évig, ha újra szeretnék érettségizni?
Ha már beírtad, akkor csak azt tudod tenni, hogyha oda vesznek fel, amit nem szeretnél, akkor passzív félévre iratod magad az egyetemen (ez nem kerül semmibe és az állami féléveid se fogynak tőle), vagy egyből kiiratkozol, bár ez nem tudom, hogy megy, nem tudom van e rá lehetőség.
Nekem 3 osztálytársam volt, akik lemaradtak az állatorvosiról, egy évet nem jártak sehova, aztán következő évben mindhármukat felvették. :) Szóval ha ez a vágyad, hogy állatorvos legyél, tarts ki mellette, ne érd be kevesebbel!
nagyon szépen köszönöm a válaszokat. És muszáj nekem valami OKJ-s tanfoylamra elmenni?? vagy az csak azért kell hogy a családi pótlékot vagy mit kapjunk??
mert gondolom,csak ugy az állam nem hagyja hogy én itthon tengődjek 1 évet,aztán újra jelentkezzek :S vagy ez hogy történik??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!