Honnan ered maga a szalagtűző?
szerintem elég szomorú, hogy így állsz hozzá a lányod szalagavatójához :(, gondolom ebből kifolyólag a lányod is..., pedig ez nagyon szép emlék az ember életében
mi is nehéz anyagi körülmények között élünk, mégis kifizettük, mert egyszer élünk, és ezek azok az események, amik közelebb hozzák az embereket, a táncpróbák alatt rengeteget szórakoztunk, az ünnepség is gyönyörű volt, a tánc egy hatalmas élmény, szavakkal nem lehet körbe írni, mit érez ilyenkor az ember :)
Csak tudod mikor az egyik szülő anyagilag kicsit túlzásokba esik ,és feldob egy olyan összegű költséget amit képtelen vagy kifizetni az elég furán jön ki.És még firtatja ,hogy Te miért nem tudod azt az összeget kifizetni,mintha joga lenne turkálnia a pénztárcámban.Mert ugye ha az embernek van havonta 100 000 bevétele ,ha meggebed sem tud belőle 130 000 elkölteni.De van aki nem tudja jómódjában felfogni ,mi az ,hogy nincs.
Az alap kérdésem pedig nem is erre vonatkozott igazán.Hanem arra ,hogy vajon mikor és hogyan alakult ki ez a napjainkban szokásos szalagtűző,mivel annak idején /amilyen az enyém is volt /sokkal egyszerűbben volt megoldva.Egyébként az is nagyon szép és emlékezetes volt attól függetlenül,hogy egyszerű volt.
nem tudom, hogy a gyermeked iskolájában milyen szalagavatók szoktak lenni, de pl nálunk nincs semmi extra, és az, hogy mikor alakult ki a "mai" formája, arra se tudok válaszolni
mi lenne ezen 130 ezer forint? az tényleg nagyon magas, mi is rosszul állunk anyagilag, viszont mi több éve gyűjtögettünk rá
ami nagy költségnek számított, az a keringős ruha (lány vagyok), talán a kosztüm, a cipők, és talán a meghívó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!