Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Gimnáziumba bírni fogom angol...

Gimnáziumba bírni fogom angol kéttannyelvűn, ha általános iskolába nem kéttannyenlvűn tanultam a nyelvet?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki felvettek angol kéttannyelvűre (4 évfolyamos, tehát nem kezdik elölről a nyelvet).

A tanárom azt mondta simán bírni fogom, de kíváncsi vagyok a ti véleményeitekre/tapasztalataitokra.

Mint már írtam jelenleg nem kéttannyelvűn tanulom az angolt, csak emelt óraszámba.

2012. márc. 28. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
kb ha az 5% megy kéttannyelvű általánosból? talán az 5% is sok..:D
2012. márc. 28. 21:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Van kéttanyelvű általános? :D Egyébként igen, akinek van egy kis nyelvérzéke hozzá, annak könnyen megy minimális tanulással, nekem legalábbis ez volt. És mindent úgy, hogy általánosban alig foglalkoztam az angollal, nem nagyon érdekelt.
2012. márc. 28. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Szeretném megkérdezni, hogy melyik két tannyelvűbe mész tovább? És hogy volt-e felvételid idegen nyelvből?

Én is két tannyelvűbe mennék jövőre, de semmi adatot nem találok van-e felvételi, ha igen miből, és mi a követelmény.

2012. márc. 30. 16:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Szegedi Deákba megyek, és igen, volt felvételi. Elvileg az iskolák honlapján ki van írva.
2012. márc. 30. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!