Corvinus Gazdálkodás és Menedzsment, illetve Nemzetközi Gazdálkodás ANGOL NYELVŰ SZAKÁN 690ezer FT/félév kell fizetni?
Figyelt kérdés
Ha így van,akkor mit gondoltok erről,megéri?2012. márc. 23. 20:43
1/14 anonim válasza:
Én nem tudom, ennyit kell-e fizetni, de én most BCE NGs vagyok, és ez jó szak, én szeretem. azt, hogy megéri-e, neked kell eldönteni. a Corvinuisosok el tudnak helyezkedni, főleg, ha angolul tanulnak. bár ez a pénz tényleg nagyon sok.
2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Hallottam,hogy sokat ér a bce-s papír,de hogy szemeszterenként 690ezer FT-t megér-e azt nem tudom,ezért kérem tanácsaitokat.
2012. márc. 24. 12:44
3/14 anonim válasza:
1. vagyok. Én szeretem tényleg ezt a helyet. De nem is tudnék majd' 7 millát kifizetni erre 5 év alatt. Ez elég abszurd. De amúgy a magyar nyelvű olcsóbb és azzal se jársz rosszul, ha felvesznek. Én magyaron vagyok.
4/14 A kérdező kommentje:
Elsősorban énis a magyar nyelvűre mennék,de félek,hogy nem lesz olyan magas a pontszámom,amivel bekerülhetnék,illetve az angolnyelvű oktatás azért vonz,mert jónak érzem magam belőle és ezen a szakon elég sokat is fejlődne az angol tudásom.
2012. márc. 24. 17:54
5/14 anonim válasza:
mivel magyar gazdasági képzésen tanítanak neked üzleti idegennyelvet így feleslegesnek találom, mert fel tudod magad idővel fejleszteni szerintem ugyanarra a szintre,(ha szorgalmas, kitartó vagy) így meg meg van rá az esély, hogy 1. pénzt dobsz ki feleslegesen, ami lehet vissza se jön 2. kibuksz mert nem megy az angol tanulás
6/14 anonim válasza:
,,csak" 350 ezer egy félév.honnan szedted ezt a 690 ezret?
7/14 anonim válasza:
Fölösleges ennyit fizetni bele. Utána meg nem lesz munkád.
8/14 A kérdező kommentje:
A gazdálkodási és menedzsment (angol nyelven) és a nemzetközi gazdálkodás (angol nyelven) alapképzési szakokon résztvevők (a finanszírozási formától függetlenül) további 340 000 Ft/félév idegen nyelvi hozzájárulást fizetnek.
2012. márc. 27. 17:46
9/14 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm segítő válaszaitokat.
Ahogy már írtam az angol nyelvű képzés vészmegoldásnak van,de kezdek belenyugodni,hogy "csak" ide vesznek fel,mert a magyar nyelvűre szinte biztos,hogy nem vesznek fel.
Igazából attól nem félek,hogy nem lenne munkám egy corvinusos diplomával és magas szintű nyelvi tudással.
Egy angol szakon tanuló corvinusos eltudná mondani,hogy milyen a képzés,mennyire nehéz,türelmesek-e eleinte veled vagy sok a kibukó?
2012. márc. 27. 17:52
10/14 A kérdező kommentje:
Amúgy 20:52 válaszára annyit reagálnék,hogy rendkívül alattomosnak találom,hogy felvin csak kisbetűkkel,alulra írják,hogy a 350ezer forint mellett félévente pluszba 340ezret kell fizetni... Én szerencsésnek érzem magam,hogy szüleim kitudják fizetni,de egy csomó végzős abban a reményben él,hogy "csak" 350 ezer forintot kell fizetnie a duplája helyett.
2012. márc. 27. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!