Corvinus Gazdálkodás és Menedzsment, illetve Nemzetközi Gazdálkodás ANGOL NYELVŰ SZAKÁN 690ezer FT/félév kell fizetni?
Helló!
Hát, sztem ha a szüleidnek tényleg nem gond kifizetni ezt akkor, menj az angolra. Mikor én kezdtem 2 éve(BGF-en pénzügy számvitel(angol nyelven) akkor a tanárok angoltudása hát hogy is mondjam nevetséges volt:D Volt olyan aki középfokú angol nyelvvizsgával tanított minket és mi mondtuk meg neki melyik szó mit jelent! Van/volt sok corvinusos tanárom és amint már mondtam az első év az egy szenvedés volt de utána egyre több külsős tanár jött főleg a BIG 4 tól és szerencsére ők már tudnak angolul elég rendesen. Nem beszélve arról, hogyha jól tudom a Corvinusnak ezen a szakján lehetőséged van arra hogy két diplomát szerezz, egy hollandot meg egy magyart. Úgyhogy már csak ezért megéri, mert ha esetleg külföldre akarsz menni dolgozni akkor jól fog jönni az a holland diploma, nem beszélve arról, hogy a külföldi tanulmányok itthon is jól mutatnak az Önéletrajzban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!