Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mérnöki diploma mellé mit...

Mérnöki diploma mellé mit tanulnátok még?

Figyelt kérdés

Nemrég diplomáztam könnyipari mérnöki szakon, dolgozom a szakmámban, szeretem is, de valahogy nem az igazi.

Lehet, hogy nem a végzettségemmel van gond, hanem a munkahelyemmel (nagy felelősség, kevés fizetés)...

A lényeg, hogy tanulnék még valamit, mert időm engedi, az állami féléveim még megvannak, de akár egy jó OKJ-t is csinálnék.

Mit ajánlanátok egy ilyen diploma mellé?

2012. márc. 26. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Én vmi teljesen más jellegűt, persze , ami érdekel olyat választanék OKJ-t.
2012. márc. 26. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
valami gazdasági képzést csinálnék, az jó kiegészítője a műszakinak. esetleg egy másik mérnökit.
2012. márc. 26. 21:48
 3/5 A kérdező kommentje:

Gazdasági dolgok nagyon nem mennek... Már a közgázzal is szenvedtem :D

Esetleg valami logisztikai dolog?

Akár OKJ-n is. Mennyire piacképes?

2012. márc. 26. 21:49
 4/5 anonim ***** válasza:
logisztika területre sok álláshirdetés van
2012. márc. 27. 09:07
 5/5 anonim válasza:
Az okj? Semennyire. Miért nem veszel fel egy olyan mérnöki szakot, amit jól megfizetnek? Egy csomó tárgyadat be lehetne számíttatni. Na meg nyelveket. Tanulj meg ötöt, ha mással nem, azzal önmagában is piacképes leszel.
2012. márc. 29. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!