Van olyan, hogy záróvizsga után megkapjuk a diplomát és 2 éven belül elég letenni a nyelvvizsgát? És ha nem, akkor visszaveszik és addig oklevelet kapunk?
Nekem tanulmányi szerződésem van és benne van a szerződésben,hogy 2014.június 30-ig be kell nyújtanom a diplomát a munkahelyen. Megkérdeztem a hölgyet aki ezt nálunk intézi,hogy lehet-e majd halasztást kérni arra,hogy a nyelvvizsgát utána tehessem le és ne kelljen suli mellett még azzal is foglalkoznom. Ő mondta ezt,hogy ő hallott ilyesmit,de elvileg halasztást is kérhetek,de ez még jobb lenne. Viszont ez olyan hihetetlenül hangzik nekem:) Meg az is,hogy egyáltalán nem kell már nyelvvizsga,de ebbe nem hinném hogy az iskola belemegy!
Egyébként Miskolci Egyetemre járok,ha ez számít vagy ha iskolafüggő ez a dolog!
Nem fogsz addig diplomát kapni,amíg a nyelvvizsgád nincs a kezedben, csak egy oklevelet arról, hogy záróvizsgáztál.
Szerintem ne halogasd a nyelvvizsgát, semmi értelme. Egy mai középfokú lerakásához nem kell nyelvzseninek lenni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!