A BKF-SZKI-ban ingyenes a záróvizsga? A regisztrációs díjon kívül kell fizetni még valamit (nem a jegyzetek, könyvek megvásárlására gondolok)?
Miért nem ? Komolyan érdekelne a vélemény a sulival kapcsolatban : ), mert írtam már ki ezzel kapcsolatos kérdést de senki nem írt véleményt :P.
Esetleg melyik sulit ajánlanád ?
intézményi kommunikátort jelöltem meg ... mert egyetemre most nem vesznek fel így gondoltam nem punnyadok itthon 1 évet xx ... te is azon van ?
Nem tudom mi érné meg... azért ezt gondoltam mert mégha nem is tudok elhelyezkedni vele, legalább az élethez fontos dolgokat tanulhatok ... de kezdek elbozonytalanodni xx
én reklámszervező szakmenedzsernek tanulok,de elvileg kereskedelmi menedzser leszek..nekem még ez is nagyon fura,h elvileg nem ez akartam lenni.nekem arra volt jó ez a 2 év,h tudjam h ezzel nem akarok foglalkozni:D hát nem tudom mennyire szeretnél Te ilyenben elhelyezkedni,de lehet hogy én még szétnéznék,h hol vannak ilyen szakok,mert úgy tudom máshol is lehet.nekem semmi jó tapasztalatom nincs a BKF-ről,szerintem csak pénzről szól az egész,h mennyire húzzanak le..
hát azon ne csodálkozz,és szokd is meg :D ők ott az irodában elérhetetlenek,de amúgy se tudnak soha semmiről :D na ha bármi kérdésed van még szívesen válaszolok :)
Hm okés : ) még volt pár felmerülő kérdésem, bár most még gondolkodni se nagyon van erőm xx ... majd szóbeli után összeszedem gondolataimat : )
Köszi az eddigi dolgokat is : )
esetleg küldök elküldöm privibe az e-mail címem,ha esetleg még eszedbe jutna valami :)
sok sikert az szóbelihez! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!