Mi az istenért kell erőltetni a kötelező olvasmányokat?
Egyáltalán tisztában vannak azok az emberek, akik kiválasztják ezeket, hogy egy 17 éves tinik közel sem érdekli a Bánk bán? Miért kell annyira erőltetni ezt az egészet, hogy megutáljuk az olvasást? Annyira unalmas ez a könyv, ráadásul a negyedét nem is értem, meg a sok mellébeszélés...
Imádok olvasni, nem ilyen alkonyat szintű könyveket, de ez a Bánk bán nagyon felidegesített... 4 órája ülök felette és még csak a 40. oldalnál járok! Máskor 1 óra alatt elolvasok legalább 100 oldalt...
Pff nagyon elegem van ezekből a kötelezőkből! Most komolyan azt hiszik, hogy érdekli a 11-eseket ez a mű? (És nem csak a saját nevemben beszélek, mindenki panaszkodik rá az osztályban.. és nem valami szakiskola, erős gimi)
Én egy kötelező olvasmányt sem olvastam el.
Talán a Pál utcai fiúkat,de ebben vagyok biztos.
Mi annak idején azt csináltuk,hogy megnéztük videón.
Amúgy kötelező olvasmányok röviden c könyvet olcastam el.
Jegyzeteltem és kész.
Igen, vannak benne részek, amiket nem értek!
Honnan kéne tudnom, ki az a Germanicus, vagy Miciszlavic Miciszláv... Egyesével meg hagy ne kelljen rákeresnem. Akkor ne most kelljen elolvasnom, hanem ha már van elegendő tudásom ahhoz, hogy megértsem.
Azért zavar ennyire, mert már egyszer elolvastam ezt a könyvet, kb 2 hete. Írtunk belőle 2 dogát is, 1-es lett mind a kettő!
És eléggé lerontja a jegyemet, ráadásul nem csak erre az egy órára kéne készülnöm, de egész délután ezt olvastam, próbáltam lassan olvasni, minden részletre figyelni...
Ha hétfőn is egyest írok, nagyon mérges leszek:@
Talán ha az ÉRTŐ olvasás nem lenne a mai fiatalok számára vadidegen fogalom,akkor nem okoznának problémát a kötelező olvasmányok sem!A baj az,h manapság a tizenévesek jó része agyatlan,debil,semmirekellő hulladék!
Net,pláza,bulizás,jelentős részük csak erre vevő.
Egyébként már megbocsáss kedves kérdező,de ha neked gondot okoz elolvasni a Bánk bánt,akkor kérdésessé válik,h vajon tényleg ,,erős" gimibe jársz-e?!
És hogy mi szükség van ezekre?Hallottál már az általános műveltségről???Pfff.
Jézusom, ti vagytok a jövő?Akkor ezek szerint van még lejjebb ennek az országnak...Szánalmas.
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!