Mit lehet tenni, ha egy nyolcadikost egy megjelölt helyre sem vettek fel? Esetleg majd 9. esként felvételizhet megint, mint 8. os?
Ha jól tudom, akkor még bekerülhet a gyengébb iskolák üres helyeire, de ha esetleg lenne más lehetőség..
Tudom, Google a barátom, de nehéz rákeresni, hisz a felsőoktatásra való felvételi népszerűbb téma..
Bármilyen segítséget előre is nagyon köszönök!
Milyen iskolába jártatok? És hogy sikerült neki a felvételi?(már ha emlékszel még rá) És köszönöm a gyors választ!
Nem tudom, mennyire számít, Budapesten lakik, szóval remélhetőleg itt azért van elég iskola, mert vidéki középiskola nem igazán jöhet szóba..
Nálunk olyan volt,hogy egy 3-as-4-es átlagú lány túl elbízta magát,és sehova nem vették fel.
Osztályfőnök beajánlotta egy középszintű gimibe...Tehát protkó...
elvileg pótfelvételi idején, ha felhívod azt az iskolát, és van üres hely, felvehetnek.
BÁRMILYEN SZINVONALRA.
hihi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!