Hol folytassam tovább?
halasztottam idén, hogy újra jelentkezhessek egyetemre...de nem hiszem h felfognak venni...voltam 3án nyelvvizsgázni, de nem bizti h meg lesz.
szal kevés lesz a pont. Töri tanár akartam akarok lenni.
Szóval nagy dilemma...már másodszorra jelentkeztem, és ha idén se vesznek fel, nem hiszem h többé próbálkozok.
Szakmám nincs, érettségim van.
Humánbeállítottságú vagyok, szeretem a nyelveket. Milyen szakma lehetne az ideális. Németországba szeretnék kimenni, vannak ilyen terveim. Szóval olyan iskolákat írjatok, ahol tényleges tudást adnak, és max 2 éves. Ötletek?
ha jól tudod a nyelvet,és van emeltszintűd németből akkor próbálkozz germanisztika,német szakirányra,humán dolgokat fogsz tanulni,és hozzá tudni fogod nagyon jól a nyelvet is
ha nem tudsz odamenni,akkor sztem próbálkozz,ha most nem vesznek fel,akkor 1 év alatt sztem simán leteszed a nyelvvizsgát,vagy egy emelt német érettségit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!