Ezért kirúghatnak az iskolából?
Ha iskola időben nyugtatót szedek, többet mint kéne annak akinek felírták akkor kirúghatnak?
Rendszeresen szedem heti pár alkalommal iskola időben úgy, hogy nem nekem van felírva, és ahogy olvastam drogfogyasztási felmérésekben meglepődtem, hogy a nyugtató is közte szerepel mint pszichotikum és azért kérdezem. Ha valamelyik tanár kiszúrná egy idő után, mit csinálna?
17
gondolom értesítené a szüleidet.
(nagy baromság egyébként amit csinálsz, 17 évesen nyugtatót..)
Az biztos hogy egy igazgatóival jutalmazni fognak, meg egy szülői pofont is kaphatsz mert mivel kiskorú vagy az iskolának kötelező értesítenie őket. Kirúgni nem rúghatnak még ki azonnal mert fegyelmi tárgyalásoknak meg mindennek kell lennie. Mivel ez nem éppen számít valami nagy drog fajtának és ha tudod bizonyítani hogy nem adtál senkinek akkor lehet megúszod. De ha az az illető akitől szerzed és az iskolába jár lehet ő szívhatja majd meg nagyon főleg ha nagykorú, de akkor is ha nem jár oda.
Meg hát 17 évesen minek neked nyugtató? Ez teljesen felesleges. Én a helyedbe sürgősen abba hagynám és minden nyomát eltüntetném mert akkor tudnád tagadni a dolgot.
Igen, anyukádat is felelősségre vonnák, mert ezek szerint nem zárja el tőled megfelelően.
Bár szerintem neked csak feltűnési viszketettséged van.
17 évesen akár több eszed is lehetne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!