Miből kell érettségizni, hogy üzletember lehessek?
Mi az, hogy ÜZLETEMBER? Mert ez annyira tág fogalom, mint a szakember, vagy a diplomás - ebbe majdnem minde belefér.
Inkább tanulj valami rendes szakmát, azzal többre mégy, mintha álmodozol.
Nem értem mit akarnak ezek a srácok. Olyan szakma, foglalkozás,hogy üzletember és üzletasszony nincs ezek FOGALMAK! Előbb tanulj meg magyarul, aztán tanulj valami rendes szakmát és foglalkozz azzal. Aztán az,ohgy hogyan adod el magad tesz üzletemberré.
Szóval ehhez nem kell sem érettségi sem diploma.
Olvastam egy kérdést minap, ahol a kérdező kém akart lenni, és konkrétan kémképzőt keresett :D Tájékozatlanság egyik jele... nincs üzletemberképző egyetem/főiskola, közgazdászokat, jogászokat, mérnököket, bölcsészeket stb képeznek, sehol nem üzletembereket.
Viszont van egy hely, ami szakközépiskola, a nevében benne van az üzletember jelző, itt olyan OKJ-k találhatók, amik minden más szakközépben vannak.
Ja, és ha egy ilyet elvégzel, természetesen nem leszel üzletember :) Ahhoz tehetség kell, pénz, és sok sok tudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!