Merre induljak el az igazi öltönyös üzletember munkakör megszerzéséért?
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményeteket, melyik okj-s szakon kéne elindulnom, hogy üzletember lehessek majd. Szeretnék tárgyalni, kommunikálni szóóval értitek az az igazi ötönyös figura . Reklámszervező szakmenedzser Európai uniós üzleti szakügyintéző Idegenforgalmi szakmenedzser vagy esetleg valami más? Nem vagyok biztos benne, hogy bejutok diplomás szakra, így okjben gondolkodom. Válaszokat előre is k ö s z i!2012. jan. 27. 13:51
1/3 anonim válasza:
Hát először azt döntsd el, hogy mivel akarsz foglalkozni, vagy mihez értesz egyáltalán.
Olyan munkakör nincs, hogy "öltönyös üzletember", az csak a külsőség.
A külsőség mögött meg kell lennie szaktudásnak, tehetségnek, és rengeteg munkának.
2/3 anonim válasza:
azért fő cél diploma legyen, ne okj.
3/3 A kérdező kommentje:
Természetesen,a fő cél a diploma,de ha mégse jön össze..
Igazából mindegy mit kell üzletelni,tárgyalni szeretnék,jóó befektetéseket kötni egy cég számára pld
Remekül elő tudom adni magam és szerintem profi tárgyaló fél lennék :)
2012. jan. 29. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!