Ha előrehozott érettségire mégsem megyek el, mert nem érzem magam elég felkészültnek, akkor mi történik?
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 17:06
1/12 anonim válasza:
az gáz. én nem tudom pontosan, szóval ne vedd 100%-ra, de akkor jövőre szerintem csak emelt szinten érettségizhetsz belőle, mert nem mehetsz ugyanazon a szinten mégegyszer. próbáld meg visszamondani, ha nem engedik, akkor meg mindenképp menj el, és írd meg :)
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)
2012. febr. 23. 17:31
3/12 anonim válasza:
nagyon szivesen, remélem a többiek 100%osan fogják tudni. de valamelyik tanárod biztosan tud segíteni.
4/12 anonim válasza:
érettségi még nem itt van, és ha most érettségizel először ha jól tudom akkor 1 év múlva próbálhatod újra, de annyira ne parázz, nézd meg az előző évi érettségiket
meg úgyis megpróbálhatod meg ez meg egy jó gyakorlás volt úgymond ha nem sikerül
5/12 anonim válasza:
Én valahol olvastam, hogy elment a diák megírni az előrehozott infó érettségit és 3-as lett, de neki az nem volt jó és elvileg lehetett volna olyat kérnie, hogy tekintsék semmisnek a jegyet, de azt csak a javítás előtt lehet kérni.
6/12 anonim válasza:
Egyébként ha rosszul sikerül, akkor lehet javítót tenni ősszel.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2012. febr. 25. 12:23
8/12 anonim válasza:
Semmi nincs. Kapsz egy levelet, hogy nem teljesítetted az érettségit, de legközelebb mehetsz újra. Még az érettségi bizonyítványodba se kerül bele.
9/12 anonim válasza:
Nem olyan nehéz dolog az az érettségi. Középre vagy emeltre jelentkeztél?
A középszintet egy jobb fizikumú majom is meg tudja írni 5-ösre. Az emeltre tanulni kell, de tanulsz, akkor azt is meg lehet csinálni.
10/12 anonim válasza:
Én előrehozottat tettem 3 éve, középszintűt. 59% lett, nagyon dühös voltam, hogy 1 százalékon múlt a "4-es". Mikor kérdeztem, hogy csinálhatom e újra, az volt a válasz, hogy szintemelőzhetek, de mivel azt nem akartam így ennyi volt. És bekerült az érettségi bizonyítványomba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!