Wesley, Wekerle vagy Edutus iskolákról infó?
Köszönöm és egyet is értek. Viszont Engem ebbe a felvételi körüli stresszben megnyugtat,ha hallok pár szót az adott intézményben való oktatásról,vagy az iskoláról esetleg a szakról bármi pozitívat...
Edutusnál nagy a reklám,az ilyen infó pedig nem hiteles...
Wekerléről csak pár jó szót olvastam...
De a Wesley-ről semmit...pedig ez van Nekem az összes előtt és nem akarom megbánni,hogy oda jelentkeztem.
Szia! Én Edutuson fogok kezdeni jövőre, vagyis nagyon remélem :D Te vagy a második, akitől itt olvasom azt, hogy nagy a reklám a suli körül.. Először nem értettem, de lehet, hogy mostmár igen, valószínű én túl vidéki vagyok a témához :)
Az Edutus híre nem olyan nagy, ez tény és való, ezenkívül ez is egy 'új' összeolvadt iskola, mégha csak egy szakot is vett át, mégiscsak a korábbi MÜTF+HJF egyesüléséből jött létre. Ahhoz, hogy menjenek oda, muszáj magukat hirdetni, így-úgy amúgy. Én gazdálkodási és menedzsment szakra szeretnék menni, namármost a keretszámokkor megijedtem, de amikor megtudtam, hogy az országosan sehol nem indul államilag támogatottan a szak.. :D Hát nagyon 'megörültem' - gondolhatod. Azért is e mellett a suli mellett döntöttem, mert itt a legolcsóbb a képzés díja, és emellett nekem nagyon szimpatikus programjaik vannak. Viszont, hogy valójában milyen, az csak élesben fog kiderülni, és függeni fog attól is, hogy az adott évfolyam, amibe bekerülök, milyen emberekből tevődik össze, és mit hozunk ki belőle. Ami inkább aggasztó, hogy nem egy híres és erős iskola. Viszont én abszolút amondó vagyok, hogy semmit nem kell eltemetni. Első körben ki kell próbálni, aztán el kell végezni, aztán bebizonyítani, hogy nem az számít, honnan van a papír, hanem az, hogy valóban van mögötte szakmai tudás, és képességek. Ha utóbbi kettő rendben van, akkor nincs olyan, hogy nem. Én most vakmerő leszek, és belevágok, mert ez a szak az a szak, amit én akarok, és ha nekünk nincs lehetőségünk kifizetni egy BGF vagy Corvinus képzéskört, akkor rohadtmindegy, hogy 420 pontom lesz, vagy 450. ;) Amit én nem értek benne, az a mindenhol nyomatott bulimánia :D
Ahogyan az EDUTUS-nak, úgy a Wekerlének sincs túl nagy híre, pedig nem rossz. Csak azt hallottam róla, hogy rugalmas, jó, és az emberek is jófejek, a közösség is jó. Viszont a Wesley Főiskoláról most hallok először..
Nézd, akármit is választasz, az a lényeg, hogy te jól érezd magad, hogy oda menj, ahová te szeretnél menni. Tényleg számít, hogy élvezd amit csinálsz. Én a megyém legerősebb gimnáziumába járok, és egyszerűen gyűlölöm. Minden itt megélt napom szenvedés volt, nem én választottam, hanem a szüleim. Soha többet nem dönthet helyettem senki. Mert az soha nem jön jól össze, szóval te se hagyd magad befolyásolni. Minden véleményt hallgass meg / olvass el, de ne azért válaszd azt, amit választasz, mert pl. anyukád oda ül mögéd, és azt mondja, hogy "hát szivem, szerintem inkább menj oda, annak nagyobb a híre.." Aztán ha tényleg neked való az egész, az hamar kiderül, és akkor sikeresen elvégzed, és olyan nincs, hogy nem alkalmaznak, ha jó vagy. Előbb-utóbb fognak alkalmazni. Ha meg nem neked való a szak, akkor átjelentkezel. Sosincs veszve semmi ;D Hajráhajrá, és több választ kívánok neked a Wesley-vel kapcsolatban, mert nemsoká eljön a holnap, és a jelentkezésnek vége :O
Szia!
Én az Edutus Főiskola marketing szakos másodéves hallgatója vagyok.
Imádom! :D
Tudom, hogy nem egyszerű meghozni a továbbtanulásról szóló döntést, javaslom, hogy gondold át számodra melyek a legfontosabb tulajdonságok a továbbtanulás szempontjából.
Amiért Én ezt a főiskolát választottam:
Elsősorban azért, mert gyakorlatorientált képzést nyújt, itt nem csak egy adat vagy a több ezer hallgató között, van idő arra, hogy a tanár foglalkozzon veled, hogy ne csak elméletben tanuld meg a dolgokat, hanem azokat rögtön gyakorlatba is átvidd, ez a munkavállalásnál különösen fontos. Mivel költségtérítéses képzésben veszek részt, mindenképpen olyan helyet szerettem volna választani, ahol lehetőségem van munkát vállalni. Ezt meg is kaptam, jelenleg a Főiskola marketing részlegén dolgozhatom. :D Az sem utolsó szempont, hogy minden hallgató kaphat kolit elég kedvező áron.
Szóval Én csak ajánlani tudom! A képzés nagyon színvonalas, lehetőség van arra, hogy valóban azt tanuld, amit szeretsz és a Főiskola keresi a lelkes, tehetséges hallgatókat akik akár a marketing tevékenységbe is bekapcsolódhatnak, kreativitásuknak teret ad.
Nem utolsó sorban nagyon jó a hangulat és jó a közösség is, ha kedved van megnézni a sulit, szívesen körbevezetlek!
Remélem jövőre az Edutuson találkozunk! :D
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!:)
A döntésem az,hogyha nem sikerül a tanító vagy a pedagógia szakokra felvételt nyernem,akkor az Edutus (ker.és mark.)a következő. Azért döntöttem így,mert bár vállalkozni szeretnék a jövőben,mégis szívesebben tanulnám első diplomának az előbb említett szakokat.
Annyit kérdeznék még Kedves Utolsó,hogy mit gondolsz,aki ALK-ra jelentkezik és megvan a pontszáma,az 100%,hogy bekerül,vagy helyhiány miatt elutasíthatják(akárhol)?
:)Köszönöm!
WESLEY-RE VETTEK FÖL.:)TEHÁT TULAJDONKÉPPEN LEREDUKÁLNÁM A KÉRDÉSEM KIZÁRÓLAG A WESLEY SULIRA!
KÖSZÖNÖM SZÉPEN!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!