Kinéztem magamnak a közeli főiskolán egy szakot, de nem tudom, hogy az indul-e állami támogatással. Sajnos eléggé tájékozatlan vagyok ilyen téren, segít_enétek?
Figyelt kérdés
nemzetközi szállítmányozási és logisztikai szakügyintéző (Tatabánya)
erről lenne szó
2012. jan. 12. 22:14
1/4 anonim válasza:
ott van a táblázatban, hogy FNA, valamint FNK
tehát államilag támogatott és költségtérítéses formában is indul.
2/4 Gabgaben72 válasza:
Az edutus maganintezmeny, csak Koltsegteriteses szakok indulnak...ellenben ezt is penzugyi garanciaval es ledolgozhato tandijjal...az egyik legkurrensebb fsz... Az fna- nem tudom hol lattad...:-)
3/4 anonim válasza:
Gondolom a legelső kiadott könyvben, amivel behülyítették az embereket a keretszámok publikálása előtt, meg egyéb finomságok előtt. Az mind igaz, amit az Edutusról mondasz, de azt ne hagyjuk ki, hogy a ledolgozható tandíj csak az első éveseknek van. Egyébként meg ennek a szaknak tök nagy jövője van, barátnőm is ezt végezte, és máris talált vele állást, nem is értem, hogy csinálta. :O :) Hajrá.
4/4 anonim válasza:
Másodéves, immáron. Még mindig "ledolgozom a tandíjam", kevesen vagyunk, de aki elég elszánt és kitartó, meg tudja csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!