ÁVF vagy EDUTUS?
Nem kérdés Edutus! Az Edutus Főiskola rendkívül színvonalas és gyakorlatorientált képzést nyújt, lehetőséged van már a képzési idő alatt megszerezni a gyakorlatot. Ha nem vagy még biztos benne, hogy a gazdasági pályán belül mely szak vonz a legjobban, nem gond nálunk az első év után kérheted átjelentkezésed más gazdasági szakra, 3 szakunk és 7 szakirányunk rengeteg lehetőséget nyújt a számodra!
Ha szeretnéd látogass el hozzánk, szívesen körbevezetünk!
Tedd az Edutust az első helyre és találkozzunk szeptemberben! :D
"ez eléggé reklám szagú :)"
Mert az is:D. Az Edutus az egyik leggyengébb főiskola, eléggé hátrány, ha valakinek onnan van diplomája. Máshol sem tiltja meg senki hogy elmenjen valaki gyakornoknak. Jó tudom az Edutus biztosít szakmai gyakorlatot de azt ne mondja nekem senki hogy az évente nem tudom hány száz hallgató mindegyikének. Arra meg mindenhol lehetőség van hogy átkérje magát valaki másik szakra egy vagy 1,5 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!