ÁVF vagy EDUTUS?

Figyelt kérdés
gazdasági szakon szeretnék tanulni csak nem tudom hogy az utolsó helyen melyik suli álljon

2012. febr. 20. 11:27
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az ÁVF
2012. febr. 20. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:
szerintem az Edutus elismertebb mint az ÁVF, talán piacképesebb a képzés
2012. febr. 20. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Miket írtál eddig? Elvileg ezek a magánfőiskolák kevésbé nívós diplomákat adnak, ha az utolsó helyre írod, akkor is érdemes valami komolyabb iskolát megkockáztatni, ahol alacsonyabbak a gazdaságis pontok, bár ez idén... sajnos nem alakult jól :( önköltséges képzésen viszont mérvadó lehet, bár ez is ingoványos talaj. Hova és milyen szakra vannak beírva az előrébb álló jelöltjeid?
2012. febr. 20. 18:54
 4/9 K.Jucmuc válasza:
4%

Nem kérdés Edutus! Az Edutus Főiskola rendkívül színvonalas és gyakorlatorientált képzést nyújt, lehetőséged van már a képzési idő alatt megszerezni a gyakorlatot. Ha nem vagy még biztos benne, hogy a gazdasági pályán belül mely szak vonz a legjobban, nem gond nálunk az első év után kérheted átjelentkezésed más gazdasági szakra, 3 szakunk és 7 szakirányunk rengeteg lehetőséget nyújt a számodra!

Ha szeretnéd látogass el hozzánk, szívesen körbevezetünk!

Tedd az Edutust az első helyre és találkozzunk szeptemberben! :D

2012. febr. 23. 18:34
 5/9 A kérdező kommentje:
ez eléggé reklám szagú :)
2012. febr. 24. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Végül mit jelöltél? :) Kíváncsi vagyok nagyon, hogy alakulnak most a ponthatárok.. Oo"
2012. márc. 12. 11:14
 7/9 A kérdező kommentje:
mikor derülnek ki a ponthatárok?
2012. márc. 27. 22:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Előre láthatólag 2012. július 24-én.
2012. ápr. 3. 13:33
 9/9 anonim ***** válasza:

"ez eléggé reklám szagú :)"

Mert az is:D. Az Edutus az egyik leggyengébb főiskola, eléggé hátrány, ha valakinek onnan van diplomája. Máshol sem tiltja meg senki hogy elmenjen valaki gyakornoknak. Jó tudom az Edutus biztosít szakmai gyakorlatot de azt ne mondja nekem senki hogy az évente nem tudom hány száz hallgató mindegyikének. Arra meg mindenhol lehetőség van hogy átkérje magát valaki másik szakra egy vagy 1,5 évig.

2013. máj. 7. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!