Szerintetek jó ötlet lenne kiradírozható tollal írni az érettségit?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy ha izgulok, csúnyára sikerül egy-egy szó,és az érettségit azért mégsem szabad átfirkáltan beadni :D2012. febr. 21. 22:54
1/8 anonim válasza:
Erre találták fel a zárójelet...
2/8 A kérdező kommentje:
mert az sokkal szebb, hogy az egész sor végig van zárójelezve...
2012. febr. 21. 23:23
3/8 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy hány zárójeled van az érettségin. Akár két oldalt is áthúzhatsz, zárójelezhetsz. Mínusz pontot nem kapsz érte. Amúgy meg inkább lazíts, időt is spórolsz vele. :)
4/8 anonim válasza:
Mert az sokkal szebb hogy undorítóan ki van radírozva 2 sor nem??
5/8 anonim válasza:
A kiradírozó toll, cska elmondanám, hogy a papírt is eléggé tönkre tudja vágni. Írjál piszkozatot gyorsabban és csúnyán aztán majd átmásolod. És figyelj oda, én is rontottam el koplett fél mondatot, zárójelbe raktam, áthúztam 2-3-szor és jólvan, senkit nem érdekelt.
6/8 anonim válasza:
vázlatot írj piszkozatra, ne az egészet.
Arra nincs idő, hogy megírod a cirka 3+ oldalt, majd átmásolod...
7/8 anonim válasza:
szabálytalan radírozható tollal írni,bajba kerülhetsz miatta
8/8 anonim válasza:
Érettségin minden javítástnak LÁTSZANIA KELL!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!