Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mi lesz ha nem adják meg a...

Mi lesz ha nem adják meg a felmentést?

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem megy a matek és szeptemberben iskolát váltottam és a régi iskolámban volt felmentésem ami szeptemberben lejárt és új felmérést kellett csinálni.Mivel csak egyeseim voltak és félévkor is megbuktam elmentem,az itteni nevelési tanácsadóba,hogy új felmérést végezzenek és ,hogy megkapjam újra a felmentést, viszont a matek elég rosszul sikerült az ilyen nagy alap dolgok mentek de ami még alap dolog de már kicsit nehezebb azt elrontottam a nehezebb feladatokhoz meg hozzáfogni sem tudtam.

A nő aki a felmérést végezte azt mondta,hogy szerinte csak nem tanultam meg ezeket a dolgokat és ezért nem ment így ő nem akar felmentést adni és egy korrepetáló tanárt javasol és szerinte úgy menni fognak a dolgok,de egyáltalán nem így van!

Pont amik nem mentek azokat általánosban nagyon sokat tanultam még a matektanár külön foglalkozott is velem és így éppen hogy meglett a kettes.

Ha nem adja meg a felmentést 100%,hogy megfogok bukni év végén, és eddig csak egyeseim vannak, végig hármasokat kéne szereznem,hogy év végén ne bukjak meg, de még a kettes is nehezen menne, korrepetáló tanár meg felejtős egy fillért sem tudnánk neki fizetni...

2012. febr. 16. 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:

"A nő aki a felmérést végezte azt mondta,hogy szerinte csak nem tanultam meg ezeket a dolgokat és ezért nem ment így ő nem akar felmentést adni "

És milyen igaza van.

Ezek a hülye felmentések a világ legostobább találmányai az oktatásban.

Még csak inspirálva sincsen a gyerek arra, hogy tanuljon, mertt nem érdekli az egész: Ha karót kap tökmindegy, úgyis fel van mentve... Én sem osztogatnám a felmentést, ő meg szakember, csak látja rajtad, hogy szimplán nem érdekel a dolog, vagy tényleg nem tudod...

2012. febr. 16. 18:16
 2/2 A kérdező kommentje:
De nem érted ,hogy ezeket hosszú évekig tanultam és nem tudom és ezek csak alap dolgok nem is ezeket tanuljuk sokkal nehezebbeket.....még ez se megy nemhogy az...
2012. febr. 16. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!