Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet úszás alól felmenté...

Hogy lehet úszás alól felmentést kérni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy idén is lenne úszásom, de hát rohadtul nincs kedvem (tavaly sem volt egy nagy szám, mert semmi komolyat nem csináltunk). Fizikailag így is elég jól vagyok (krav-magázok, de nem akarom részletezni, aki nem hiszi, annak utána járok).

Jogos a feltételezés, hogy miért nem az ofőmet kérdezem, vagy az igazgatót. De hát ezzel az indokkal mindkettő azonnal kidobna...

Ez az oldal meg azért van, hogy ugye amit mástól nem mernél...

Aki nem tud válaszolni, az meg ne írjon. thx

2011. szept. 8. 18:34
1 2
 1/13 anonim válasza:
8%
gondolom a szüleid meg élvezettel güriznek a melóban, hogy a qrva sokba kerülő sulidat fizessék, aminek az óráit simán ellógnád. f*szt kell nekem gyerek, te egy tökéletes elrettentő példa vagy!
2011. szept. 8. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

o.f.től ig.től vagy az adott szaktanárral /főleg a szaktanárral/ kéne ezt megbeszélned...

ha nagyon nem akkor menj el orvoshoz beszélj vele hátha ad felmentést alóla

nekem is most hasonlóm a helyzetem tanár akarja vinni az osztályt de igy mások is mondták hogy nem akarnak menni hiába kérdezett rá a tanár nem mondta senki hogy nem akar mert nem akarta megbántani a másikat vele na mindegy

nekem ezzel meg olyan bajom is van hogy strandra nem is járhatok mert van egy nagyon csunya bőrbetegségem egy gyógyszer miatt amit muszály szednem... jövő héten megyek majd el orvoshoz ezzel mert most hiába panaszkodnék a tanárnak azt mondaná hogy kell mennem akkoris

2011. szept. 8. 18:42
 3/13 A kérdező kommentje:

Huh- Az első válaszolónak nem is ajánlok gyereket. Vágom, hogy gépelni már tudsz, de azért az gáz, hogy még az olvasással ilyen korodban is problémáid vannak.

Nem tudok másként fogalmazni... Nos. Megpróbálom lealacsonyítani a kommunikációmat a te szintedre:

Akinek bármilyen más, egyéb, témába nem illő, félrevivő, haszontalan MEGJEGYZÉSE, válasza, esetleg trágár, primitív megjegyzése van, az inkább válassza ki a Vissza gombot (ott fent a bal sarokban, egy balra mutató nyíl, bal gombbal elég egyszer megnyomni), vagy nyomja le (lehet két kézzel is) a Ctrl W billentyűkombinációt, még egyszer mondom: NEM KÖTELEZŐ témákba írni, ha nem tudunk semmit a témáról, és még csak hozzászólásunk sincs.

2.: Nekem nem megy nagyon a tesi, mert csak földön érzem magam ütőképesnek (lásd mindenféle bizbasz dobálása, súlyzózás, futás) és szívesen vezetném le bármikor tesióra helyett egy boxzsákkal a feszültségeket (ezért is van otthon "profi" felszerelés). De nem érzem kényelmesen magam két rúdon, amin végig kell mennem (persze hogy lőg a lábam a levegőben), majd átdobnom magam rajta. Vagy ha éppen egy gyűrűn kell mindenféle értelmetlen mozdulatot csinálnom...

Az úszás nekem ugyanez, nem süllyedek el, de egyszerűen unalmas, hideg, fárasztó, nincs kedvem ki-be ugrálni, hallgatni hogy mit csináltam rosszul és milyen szar, és a többi egyéb.

Második: hát a tesitanár nem valami kompromisszumképes... de hát próba szerencse.

2011. szept. 8. 18:57
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Olyan indokkal, hogy "nincs kedvem" senki nem fog felmenteni, teljesen jogosan. Ha bármi jogos indokot tudsz mondani, például állandóan görcsöl a lábad a vízben, van valami olyan a testeden, ami miatt kényelmetlenül éreznéd magad ruha nélkül mások előtt, vagy van valami fertőző betegséged és nem akarod, hogy mások elkapják, víziszonyod van, félsz a víztől, eltörött valamelyik csontod...., és ezt orvosi papírokkal is alá tudod támasztani, akkor nem kell úsznod.

(Egyébként mért nem akarsz? Őszintén!)

2011. szept. 8. 19:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Egyszerűen nem szimpatikus a tanár, egyébként is fájni szokott a jobb lábamnál a sípcsontommal szembeni csont, de ez hol van hol nem, szóval még nem ügy (pillanatnyi kihagyás, de most nem guglizom ki).

És már tavaly is fos volt. Egyrészt nincs kedvem feltétlenül az osztálytársaim előtt beégnem (Miért csinálod így, miért nem úgy, mit szerencsétlenkedsz, stb.)

Másrészt unalmas. Csinálom ahogy akarom, ahogy megy, elsüllyedni sehogy sem fogok. De leginkább azért, mert nem vonz a víz (hát most beoltottam magam rendesen).

2011. szept. 8. 19:35
 6/13 anonim ***** válasza:
20%

ez kb olyan, hogy nem szeretem az irodalmat, ezért nem fogok órára járni, hanem felmenttetem magam, úgy csinálok, mintha nem tudnék olvasni, olvasni úgyse szeretek, meg minek, úgyis meg lehet nézni filmen is. Ja meg a kezem is megfájdult, mert sokat kellett írni órán.

muhaha

2011. szept. 8. 22:59
 7/13 A kérdező kommentje:

Hehe, már csak az a baj, hogy az irodalomhoz nem értek, úszni meg tudok...

Akkor lenne helyes a példád, hogyha én egy irodalmár lennék.

2011. szept. 8. 23:02
 8/13 anonim ***** válasza:
71%
figyelj csinálj valami kárt magadba ami miatt nem mehetsz be a vízbe...
2011. szept. 13. 14:52
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

fúha nagyon régi ez a kérdés, azért még ideírom azoknak a nagyokosoknak akik itt beszélnek arról hogy olyan mint ha irodalmat akarnál ellógni, meg hogy mindent el akar lógni az aki az úszást, stb.

fogalmatok sincs, milyen rohadt fos, ahogy egy elképesztően kicsi kis lyukban kell rohadtsok másik emberrel elkészülnöd, az órán mindenki egymás hegyén hátán tolong, és utána meg úgyszintén minden csupa víz, több tucatnyi ember van egymáson konkrétan, és akkor a hajszárítókkal is szärakodni kell, mert nincs elég konnektor, és azt meg had ne említsem hogy konkrétan van 10 perced összekészülni, és eljutni a teremhez ahol lesz a következő órád(dolgozatoknál kifejezetten jó, hogy át se tudod nézni). azután legyen ekkora a szátok, miután ti is minden alkalommal ezt végigcsináljátok, ráadásul úgy hogy amiért nincs időd rendesen elkészülni, a nap hátralévő részében kényelmetlen vizes ruhákban és hajjal ülsz.

2016. szept. 20. 19:52
 10/13 anonim válasza:
100%
orvost megkéred!én is az orvostól kértem
2017. márc. 21. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!