Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy lehet úszás alól felmenté...

Hogy lehet úszás alól felmentést kérni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy idén is lenne úszásom, de hát rohadtul nincs kedvem (tavaly sem volt egy nagy szám, mert semmi komolyat nem csináltunk). Fizikailag így is elég jól vagyok (krav-magázok, de nem akarom részletezni, aki nem hiszi, annak utána járok).

Jogos a feltételezés, hogy miért nem az ofőmet kérdezem, vagy az igazgatót. De hát ezzel az indokkal mindkettő azonnal kidobna...

Ez az oldal meg azért van, hogy ugye amit mástól nem mernél...

Aki nem tud válaszolni, az meg ne írjon. thx

2011. szept. 8. 18:34
1 2
 11/13 anonim válasza:
54%
én nem byrom a buszt azért nem megyek
2017. márc. 21. 12:30
 12/13 anonim válasza:
2019. febr. 10. 00:38
 13/13 anonim válasza:
Tudom, hogy már nagyon régi kérdés, de szerintem még sokan fogják olvasni évek múlva is, ezért leírom. Szerintem az úszás tök más, mint bármilyen más óra, eleve az, hogy majdnem meztelenül, sőt az öltözőben meztelenül kell mutatkozni az osztálytársak és mások előtt (nekem nem gáz, de simán tiszteletben tartom, hogy másnak igen). Ráadásul, az hogy medencés vízbe kell menni, ami tele van fertőzésveszéllyel) szintén tök problémás szerintem. Én átúsztam a Balatont és imádok úszni (még azért medencében is), de én maximálisan megértem, hogy ez valakinek nagyon nagy nehézség, és biztosan nem erőltetném. Nem értem, miért kell emiatt kritizálni a kérdést. Legyen választható és helyette igenis lehessen szárazföldön sportolni.
2019. febr. 10. 00:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!