Erre még tényleg nem adják meg a kettest?
Fizikából van egy egyesem amit nagyon szégyellek. TEgnap 3 óra hosszát ültem a tananyagon és ma mégis leblokkoltam összekevertem a képleteket mindent szóval szerintem max 2-es lesz.
Ha van egy 2-esem és egy 1-esem akkor arra nem adja meg a kettest?
Komolyan mondom fel fogom akasztani magam ha megbukok félévkor. :( Rengeteget tanulok mindenből hozom az elvárhatót kivéve ebből a tantárgyból.
Szerintem félévkor lefeleltet, és úgy dönti el, vagy írsz egy dogát.
Jobb tanárral talán megkapod a 2-est felelés/doga nélkül.
Jaj, van egy egyesed, meg egy valószínűsíthető kettesed. Ez pont 1.5. Erre felelés nélkül nem fogsz kettest kapni félévkor. Ne áltasd magad. Jobban jársz.
Ha meg félévkor megbuksz, és felkötöd magad, akkor meg hülye vagy. Fizika miatt ennyit aggódni... Nem feladni kell, hanem küzdeni. És ha meg is buknál, úgy buktál meg, hogy mindent megtettél, amit tudtál. Az eredmény ugyanaz, de tudod, az eredményt többféleképpen is meg lehet kapni :D.
Járj tanárhoz, kérj segítséget, most még van időd.
Nem elegendő, ha nézegeted a grafikont!
Magad rajzold le őket. Akár 50-szer is. Nem kell mindent egyszerre érteni. Próbálj a logikusságra törekedni.
A jegy meg tanárfüggő. 3,2-es átlaggal is buktak már meg, ill. 1,2 vel is mentek át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!