Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Erre még tényleg nem adják...

Erre még tényleg nem adják meg a kettest?

Figyelt kérdés

Fizikából van egy egyesem amit nagyon szégyellek. TEgnap 3 óra hosszát ültem a tananyagon és ma mégis leblokkoltam összekevertem a képleteket mindent szóval szerintem max 2-es lesz.

Ha van egy 2-esem és egy 1-esem akkor arra nem adja meg a kettest?

Komolyan mondom fel fogom akasztani magam ha megbukok félévkor. :( Rengeteget tanulok mindenből hozom az elvárhatót kivéve ebből a tantárgyból.

2011. nov. 23. 14:34
1 2
 1/11 anonim válasza:

Szerintem félévkor lefeleltet, és úgy dönti el, vagy írsz egy dogát.

Jobb tanárral talán megkapod a 2-est felelés/doga nélkül.

2011. nov. 23. 14:41
 2/11 A kérdező kommentje:
Ha nem lesz legalább hármas öngyilkos leszek esküszöm. Akárhogy igyekezek túl hülye vagyok hozzá :((
2011. nov. 23. 14:49
 3/11 anonim válasza:
Milyen anyagot vesztek?
2011. nov. 23. 15:09
 4/11 A kérdező kommentje:
Teljesen könnyűt (grafikonokról kell leolvasni adatokat majd kiszámolni gyorsulást utat stb. és felrajzolni sebesség gyorsulás időt) csak annyira izgulós vagyok hogy hiába verem bele a fejembe a tananyagot akkor is elfelejtem ÁÁÁ :((( meg összekevertem a képleteket. hülye vagyok hozzá :S
2011. nov. 23. 15:33
 5/11 anonim ***** válasza:
50%

Jaj, van egy egyesed, meg egy valószínűsíthető kettesed. Ez pont 1.5. Erre felelés nélkül nem fogsz kettest kapni félévkor. Ne áltasd magad. Jobban jársz.

Ha meg félévkor megbuksz, és felkötöd magad, akkor meg hülye vagy. Fizika miatt ennyit aggódni... Nem feladni kell, hanem küzdeni. És ha meg is buknál, úgy buktál meg, hogy mindent megtettél, amit tudtál. Az eredmény ugyanaz, de tudod, az eredményt többféleképpen is meg lehet kapni :D.

Járj tanárhoz, kérj segítséget, most még van időd.

2011. nov. 23. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
basszus ha ezt nem tudod megtanulni akkor nagyon rossz vége lesz a dolognak késöbb.Nem rosszból mondom.Én utálom a matekot és a fizikát de mégis 5-ös vagyok belölük,persze néha becsuszik rossz jegy, na de 1-es???
2011. nov. 23. 20:19
 7/11 anonim válasza:
szerintem nm kapod meg de még az egyest se mert minimum 3 jegy kell h lehessen osztályozni!
2011. nov. 23. 21:01
 8/11 A kérdező kommentje:
de meg fogom tudni tanulni mert értem csak egyszerűen nekem nem elég 45 perc ahhoz hogy mindent szépen levezessek. :S
2011. nov. 23. 21:22
 9/11 A kérdező kommentje:
előttem hárommal - bocsi de te hanyadikos vagy? :) Nyugodj meg általánosban a fizika híján kitűnő voltam (fizikából 4-es) de most rengeteget kell tanulni gimiben szóval nagy a nyomás.
2011. nov. 23. 21:23
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem elegendő, ha nézegeted a grafikont!

Magad rajzold le őket. Akár 50-szer is. Nem kell mindent egyszerre érteni. Próbálj a logikusságra törekedni.

A jegy meg tanárfüggő. 3,2-es átlaggal is buktak már meg, ill. 1,2 vel is mentek át.

2011. nov. 24. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!