Hány ponttól adják meg a kettest földrajz szóbelin?
Figyelt kérdés
Írásbelim egész jól sikerült, de ha szóbelin nem érem el a minimális 10%-ot akkor bukta, ha jól tudom. Hétfőn megyek szóbelire és nagyon félek. Ugye menni fog?2009. nov. 21. 15:08
1/9 anonim válasza:
Tőled függ, hogy fog-e menni, tőlünk fölöslegesen kérdezed, de ha az írásbelid egész jól sikerült, akkor szóbelin se fog nehezedre esni összeszedni azt a 10%-ot.
2/9 A kérdező kommentje:
Remélem, de nem tudok tanulni sem az a baj, nem marad meg semmi az agyamban egyszerűen...
2009. nov. 21. 15:28
3/9 anonim válasza:
Niztos, mivel én semmit nem tanultam föci szóbelire és 50/40 lett. Mondjuk nagyon mázlis témákat húztam, Északi-közephegység kőzetei, kialakulása (benne van a térképben), és Mo. turisztikai látványosságai (a hülye is tudja:D)
Szóval ne izgulj, és a térkép egy egy isteni ajándék.
4/9 anonim válasza:
Szia
Ne parázz!
én szóbeli előtti napon Balatonon voltam :D
Gondolhatod mennyit tanultam...
50/47 lett =)
Egyébként sokminden tényleg benne van a térképben!
5/9 anonim válasza:
Azt próbáld még meg, hogy minden témához kiírod a 4-5 legfontosabb dolgot és aköré építesz egy gyönyörű mesét
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást nagyon. :)
De jöhet még!!
2009. nov. 21. 17:15
7/9 anonim válasza:
A föci érettségi a legkönnyebb érettségi, nem véletlen, hogy azt választják a legtöbben választott tárgyként.
Ha jól sikerült az írásbeli, még tanulás nélkül is könnyedén meglesz a kellő pontszámod.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát remélem...neki álltam keményen tanulni, picit lenyugogodtam, majd hétfőn írom hogy sikerült! :)
2009. nov. 21. 21:07
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatásokat!
2009. nov. 21. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!