Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A szociológiához mennyire...

A szociológiához mennyire számít a matek?

Figyelt kérdés
Nekem nem megy a matek, viszont a törit, társadalomismeretet imádom, és a szociológia ezeken (is) alapszik. Ezér jelentkeztem ide elsőre. Viszont ha jól látom van statisztika. Ami lehet gáz mert nem igazán szeretem és nem is megy. Azon vagyok lehet átis írom törire, hiszen az a 2. Vagy ennyire nem vészes ?
2012. febr. 14. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha rámész a kiválasztott főiskola/egyetem honlapjára és megkeresed a tematikát akkor látni fogod, hogy tanulnak-e. Mintatanterv. Tantárgyleírás. Ezeket nézd meg!
2012. febr. 16. 16:37
 2/2 anonim válasza:
100%
Bár, gondolom, a felvételi határidő előttre kellett volna a válasz, de azért megírom. Sajnos elég sok a matek ezen a szakon, legalább 3 félév matematikai statisztikára kell számítani, nekünk elmélet és gyakorlat is volt, tehát ez így rögtön 6 matekos tárgy. Emellett az SPSS program használatával is minimum 2 félévben vannak órák, amik a statisztikai műveleteken alapszanak, nem a legkönnyebb. De nem lehetetlen megcsinálni!:)
2012. febr. 27. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!