Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Le fognak nézni, ha andragógia...

Le fognak nézni, ha andragógia szakon fogok továbbtanulni?

Figyelt kérdés

Eléggé elszomorított amiket itt olvastam ezzel kapcsolatban...

Továbbtanulás előtt állok és nem erre a szakra akartam volna menni,de sajnos a mostani változások következményeképpen a kiszemelt szak csak költségtérítéses formában fog indulni,és én ezt nm engedhetem meg magamnak.. Ugyhogy most az utolsó pillanatban kell keresnem vmi mást,és ezt találtam...

Vélemény?

2012. febr. 11. 16:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
85%

Csak ezt az egyet találtad a maradék 1000 szak közül?

Vagy úgy beleböktél csak hogy legyen valami?

Látod pont ezért lenézett a szak...

2012. febr. 11. 16:33
 2/22 A kérdező kommentje:
Egy bizonyos egyetemen szeretnék tovább tanulni és ott nincs 1000 választási lehetőség..
2012. febr. 11. 16:37
 3/22 A kérdező kommentje:
És igen,most már ott tartok,hogy csak legyen valami...
2012. febr. 11. 16:38
 4/22 anonim ***** válasza:
85%
Ha "csak legyen valami" elven mész akkor inkább ne jelentkezz semmire. Tényleg. Neked sem lesz jó, mert nem fogod élvezni kényszer lesz az egész, meg az államnak sem jó, hogy olyat taníttat aki nem is akartj azt amit...
2012. febr. 11. 16:39
 5/22 A kérdező kommentje:

És akkor szted mégis mit csináljak?:) Élősködjek édesanyámon? Nekem muszály továbbtanulnom,nem tehetem meg,hogy egy évig henyéljek.Magyarország nem az a hely,ahol az emberek az álmaiknak élhetnek...

De azt nm mondtam egy szóval sem,hogy nem érdekel ez a szak,mert amit magába fogal az érdekel és közel érzem magamhoz,csak éppen nem ez volt az elsődleges vágyam,de B tervnek nem rossz.Csak amiket itt olvastam az eléggé elszomorított.

2012. febr. 11. 16:46
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy vizsgaidőszak kín lesz neked, előre mondom! Nehéz olyat tanulni amit az ember nem érez magáénak. Szerintem inkább keress valami OKJ-t, tanulj nyelveket addig, szerezz plussz pontokat, várj egy évet, és jövőre jelentkezz arra amire szeretnél. De andragógiát ne! Van ismerősöm aki "jár" oda, heti 2szer kell bejárnia a fősulira, annyi órája van, mellette meg bulizgat, és tényleg buta lányról van szó, aki középiskolába a kettes-hármast alig ütötte.
2012. febr. 11. 16:49
 7/22 A kérdező kommentje:

Mindenképp tovább kell tanulnom... de ezt már mondtam. Had ne kelljen felsorolnom,hogy mért,csak egyszerüen értsd meg.

Ugyis semmitérő ez a szak,ha utána mesterképzésre megyek?

2012. febr. 11. 16:53
 8/22 anonim ***** válasza:

Persze. Az adragógia mindig andragógia lesz. Mesterre menni belőle pedig tényleg marhaság.

Értjük értjük tovább kell tanulnod.De ha erre a szakra mész akkor ugyanott vagy mintha otthon henyélnél... Tényleg röviden semmit nem ér...

2012. febr. 11. 16:56
 9/22 A kérdező kommentje:
Rendben.Köszönöm hogy szántál rám időt és válaszoltál.
2012. febr. 11. 16:59
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha addig OKJ-zel azzal is tanulsz... de utána még mindig van esélyed lépni normális egyetemi/főiskolai képzésre. Vannak egyetemen/fősulikon FSZ képzések is. Én értem hogy tovább kell tanulnod, de akkor valami hasznosat válassz, mert az andragógia elvégzése után úgyis otthon fogsz "henyélni", állásod nem lesz. Ezek inkább hobbi szakok
2012. febr. 11. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!