Le fognak nézni, ha andragógia szakon fogok továbbtanulni?
Eléggé elszomorított amiket itt olvastam ezzel kapcsolatban...
Továbbtanulás előtt állok és nem erre a szakra akartam volna menni,de sajnos a mostani változások következményeképpen a kiszemelt szak csak költségtérítéses formában fog indulni,és én ezt nm engedhetem meg magamnak.. Ugyhogy most az utolsó pillanatban kell keresnem vmi mást,és ezt találtam...
Vélemény?
Csak ezt az egyet találtad a maradék 1000 szak közül?
Vagy úgy beleböktél csak hogy legyen valami?
Látod pont ezért lenézett a szak...
És akkor szted mégis mit csináljak?:) Élősködjek édesanyámon? Nekem muszály továbbtanulnom,nem tehetem meg,hogy egy évig henyéljek.Magyarország nem az a hely,ahol az emberek az álmaiknak élhetnek...
De azt nm mondtam egy szóval sem,hogy nem érdekel ez a szak,mert amit magába fogal az érdekel és közel érzem magamhoz,csak éppen nem ez volt az elsődleges vágyam,de B tervnek nem rossz.Csak amiket itt olvastam az eléggé elszomorított.
Mindenképp tovább kell tanulnom... de ezt már mondtam. Had ne kelljen felsorolnom,hogy mért,csak egyszerüen értsd meg.
Ugyis semmitérő ez a szak,ha utána mesterképzésre megyek?
Persze. Az adragógia mindig andragógia lesz. Mesterre menni belőle pedig tényleg marhaság.
Értjük értjük tovább kell tanulnod.De ha erre a szakra mész akkor ugyanott vagy mintha otthon henyélnél... Tényleg röviden semmit nem ér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!