Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol van több és nehezebb...

Hol van több és nehezebb matek:kereskedelem és marketing, gazdálkodás és menedzsment vagy nemzetközi gazdálkodás szakon (mind a BGF-en! )?

Figyelt kérdés
Valamint ezeken a szakokon mik a leghúzósabb tárgyak, és sok van ilyenekből? . Kihagytam egy évet a gimi után és szeptembertől költséges formában akarok ezek közul valamelyik szakra menni, csak félek, hogy a kihagyás után, meg gimiben is közepes tanulo voltam, de az érettségieim mind 4,5-ös volt, kivéve matekot, mert az kettes volt, és középszintenm mindegyik, szóval hogy tényleg allig lehet elvégezni a fősulit, vagy kicsit rossz memóriával de napi 1,2 óra tanulással azért könnyen vehető akadály?
2012. febr. 7. 14:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én csak a Külkerről tudok infókkal szolgálni, vagyis nemzetközi gazdálkodásról.

Tehát a tanárokról és a tárgyakról a www.külker.hu (nem u, hanem ü) fórumáról tudsz infót szerezni, a felsőbb évesek nagyon segítőkészek, ha ott kérdezel biztos segítenek neked. De majd lesz aktuális gólyatopik is, ha ott kérdezel hamar választ kapsz vagy akár az előző évek gólyatopikját elolvasod ott is rengeteg infót találsz.

A mateknál és mikrónál annyi a lényeg, hogy folyamatosan tanulni kell, akkor biztos nem lesz gond.

2012. febr. 21. 21:21
 22/23 anonim ***** válasza:
50%
Tudom már nem érdekes a válaszom, de én gyenge kettes érettségivel mentem a pszf-re, meghúztak, análból kétszer, aztán majdnem 4es lettem belőle, ezenkívül a többi matekos tárgyból nem húztak meg, értettem is őket. Nem feltétlen lehet összehasonlítani az eredményeket. Mire jutottál végül?
2015. szept. 6. 16:27
 23/23 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is.. Hogy döntöttél végül?
2017. jan. 26. 22:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!