Nemzeti Közszolgálati Egyetem rendőrtiszti-karán az alkalmassági vizsgán kizáró ok lehet a gerincferdülés?
Kicsit kései a válaszom, hisz már vége ezeknek a vizsgálatoknak, de ha vki nézi, gondolom leírom :)
Úgy tudom h nem kizáró ok, hisz nekem is van, mégis meglett az egészségügyi. Csonttöréssel se szoktak foglalkozni, hisz a fizikai felvételinél ha gyenge a forrt csontod vagy vmi baj van vele, ne mbírtad volna megcsinálni, tehát valószínüleg épp a csontod, még ha törve is volt. A gerincferdülésnek úgyszintén vannak külömböző fokai.. hidd el, súlyosabb gerincferdüléssel nem tudtad volna a fizikait megcsinálni :D futásnál úgy tudom elég nagy szerepet játszik a gerinc épsége, ha nagyon ferde, nem bírsz úgy futni, hamar fáradsz, fáj a hátad
nem ide tartozik de le tudnátok írni naggyából miből áll ez az alkalmassági vizsga(miből mennyi mi a követelmémy?)
vagy valami link ahol rajta van ez mert honlapon nem találtam
A max pontszám kb: (2 perc alatt) 70 fekvő
86 felülés
20 húzódzkodás
és 3200m síkfutáa : 13:42 alatt (ha rosszul tudom javítsatok ki!)
De ugye nem egyszerre kell megcsinálni a
(2 perc alatt) a 70 fekvőt meg a nyolcvanhat felülést?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!