Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Pincér szakmában kizáró ok a...

Pincér szakmában kizáró ok a gerincferdülés?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 18:15
 1/4 anonim ***** válasza:

annyira hülyeségnek tartom ezeket a kizáró okokat! Régen nem volt ilyen és mégis volt gerincferdüléses pincér, meg ilyesmik! Elég idegesítő, hogy korlátozzák az embert még ilyen téren is. Nem lehet az, ami szeretne, mert gerincferdülése van...!

Am meg próbáld meg, nem hiszem, h egetrengető probléma lenne!

2010. jún. 20. 21:09
 2/4 anonim válasza:
Ha annyira kizáró ok lenne, szinte nem lennének pincérek a földön...
2010. jún. 21. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:
:D ez jó! én pincér vagyok. nem kizáró ok. senki sem kérdezi és senkit sem érdekel. minden 2. embernek van. nekem anno egy felvételi elbeszélgetésem volt és ennyi. kb 5 perc volt és fel is vettek. csupa hülyeséget kérdeztek és közben nagyokat röhögtünk a tanárokkal. ennyi.
2010. jún. 24. 11:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Van egy csomó szakma, ahol kizáró ok pl. a tenyéren lévő baktériumok mennyisége. Ahová én jelentkeztem, ott is ez a helyzet. Bár nem értem, h hogyan tudnák megvizsgálni, hiszen, ha Budapesten felszállok egy villamosra és megfogok egy kapaszkodót, akkor már nyugtázhatom magamban, h meg is buktam.

Vagy bátyám színtévesztő és villanyszerelő, de sosem keverte össze a vezetékeket, hiszen látja a színeket, csak egy kicsit tompábban, vagy túl élesen, de a gyakorlati színlátása jó.

2010. jún. 25. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!