A kommunikáció és médiatudomány, vagy politológia, a Corvinus Egyetemen is "büfészaknak" számít?
ismerősöm mesélte a következőket: corvinusra jár kommmédiára, most harmadéves. tavaly beszéltem vele, akkor heti 2 napot kellett suliba járnia..
na nekem ez mindent elárult.. sztem ahol heti 2 nap alatt végez vki minden órájával, az eléggé büfének számít.. és nem azért, mert nem jár be a többire. hanem mert ennyi, kész, nincs több órája..
ja és mellette lájtosan dolgozik, nem azért mert kell a pénz, hanem mert ráér és unatkozik a hét maradék 5 napján..
ennyit erről.
a többi szakokat meg majd leírják azok akik értenek hozzá, én csak ennyit tuok biztosan és nem akarok olyat írni ami nem hiteles.
az biztos, h a nemzetközi gazdálkodás ér a legtöbbet közölük, hiszen az gazdasági terület és nem bölcsészet..
Ez nagy tévedés, hogy a Corvinuson bármit végzel az nagy dolog. Ezt sokan rosszul tudják. A Corvinus a gazdasági képzésben valóban a legjobb, de a többi szak, hát... azokat inkább máshol.
És valóban, ezek a szakok szerintem is mindenhol büfészakok.
Corvinus <3
Én kom-médiás vagyok és jó az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!