Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Akik most érintettek az...

Akik most érintettek az egyetemi továbbtanulásban!?

Figyelt kérdés

Szerintetek a mostani kormány nem gondol arra, hogy MI akiket most jól meg szop@tnak nem gondolják hogy mikor újraválasztás lesz, már mi is szavazhatunk? És hogy biztos hogy nem ők kerülnek majd hatalomra?

Vagy ez meg se fordult a fejükben, hogy több ezer szavazattól estek el?

Alig várom már az újraválasztást és remélem HA így bekerülök egyetemre az új kormány majd segít nekünk és enyhíti a jelenlegi rendeleteket...

17/L

2012. jan. 28. 12:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Mivel a Fidesznek kétharmados többsége van, úgy módosítják az alkotmányt, ahogy akarják, és lehet hogy nem is lesz többé újraválasztás.
2012. jan. 28. 12:49
 2/25 anonim ***** válasza:
33%
hát te nagyon ostoba vagy!
2012. jan. 28. 13:13
 3/25 anonim ***** válasza:
Nem fogja enyhíteni, mert nem áll érdekükben, sőt az új kormányban még örülnek is majd neki, hogy más vitte el a balhét helyettük.
2012. jan. 28. 13:45
 4/25 anonim ***** válasza:
77%
Konkrétan mi is a bajod? Az, hogy csökkentették az államis helyek? Nem hogy örülnél neki, hogy megpsóróltak neked több évet, több 100 forintot, mert nem tanulsz olyat, amivel a büdös életben soha sem fogsz dolgozni, mert 20millióan vagytok a pályán...
2012. jan. 28. 13:52
 5/25 anonim ***** válasza:
54%

4-es rohadtul nincs igazad! Hatalmas marhaság volt a gazdasági helyeket ennyire lecsökkenteni! Lehet, hogy ráfért a csökkentés, de közel sem ennyire!!! Mert a sok hülye ember és politikus az orráig sem lát el!!!! A közgáz diplomásokat felszippantja az üzleti élet. Ez nem olyan diploma, mint az orvos, hogy ha elvégzed, akkor csak orvos lehetsz!! Közgázos diplomával rendelkezők lehetnek vállalat vezetők, menedzserek, újságírók (hogy valaki olyan írjon gazdasági témában, aki ért is hozzá és ne csak a sok szart olvassuk) és ha már itt tartunk, politikus!! (És csomó más, ez csak pár példa.)

Arra, hogy hatalmas f@szság volt ennyire lecsökkenteni a helyeket, a kormány is rá fog jönni, csak az gond, hogy nem pár éven belül, hanem mikor már probléma lesz belőle!! És nekem a legfőbb gond pedig az, hogy mi szívjuk meg!!

Jó tanuló vagyok, röhögve megyek külföldre tanulni, mert ha ráállok simán bejutok bárhova. És szerintem még rengeteg fiatal fogja ezt tenni, pont azok akik okosak, jót tanulnak és van hozzá eszük, hogy felmérjék a helyzetet! Plusz mi még teljesen mobilisak vagyunk, nem alapítottunk még családot Magyarországon, nem tart minket semmi vissza. Sok szerencsét mindenkinek aki itt marad, ilyen szar döntések mellett ennél már csak rosszabb lesz!

2012. jan. 28. 14:10
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
u.i.: A legtöbb bölcsész szakra ez nem vonatkozik, azokat tényleg csökkenteni kellett már.
2012. jan. 28. 14:11
 7/25 anonim ***** válasza:
És hangsúly nem azon van, hogy mi LEHET abból, akinek közgázos diplomája van, hanem, hogy az élet rengeteg területén SZÜKSÉG van közgázos témákban képzett szakemberekre. Nem a diplomán van a hangsúly, hanem a tudáson.
2012. jan. 28. 14:13
 8/25 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg jól tették, h csökkentettél. Kell a fenének ennyi gazadásági szakos.. amennyi most tanulni fog, annyi bőven elég. ÉS jól tették, h a természettudományisat támogatják, abban van a jövő, annak még értelme is van.
2012. jan. 28. 14:21
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan sok kiváló közgazdász van Magyarországon, akkor vajon miért tart ott az ország, ahol? Az a gond, hogy a Parlamentben sem a jól képzett, tehetséges közgazdászok ülnek, hanem azok akiknek fingjuk sincs a dolgokról csak jó kapcsolataik voltak...
2012. jan. 28. 14:34
 10/25 anonim ***** válasza:
Elég szélsőséges vélemények vannak, amint látom:) Abban mindannyian biztosak lehetünk, hogy a következő kormány, akárki is lesz, nem fogja visszacsinálni, hiszen ez alapvetően a költségvetésnek igen nagy könnyebbség. Az is biztos szerintem, hogy ilyen gazdasági helyzetben az ingyenes felsőoktatás nem fenntartható. Hogy ezt így egyik pillanatról a másikra csinálták, az valóban túlzás, de ez most érint pár ezer embert, szerintem nem oszt vagy szoroz a választások szempontjából. A gazdasági helyeket meg majd jövőre még alakíthatják, ezek a számok csak egy évre szólnak. Én tényleg csak azokat sajnálom, akik eddig 4-5 évig erre a pályára készültek, és akkor most kezdjenek el bioszt meg kémiát tanulni fél évig, majd emelten érettségizni belőle...
2012. jan. 28. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!