Akik most érintettek az egyetemi továbbtanulásban!?
Szerintetek a mostani kormány nem gondol arra, hogy MI akiket most jól meg szop@tnak nem gondolják hogy mikor újraválasztás lesz, már mi is szavazhatunk? És hogy biztos hogy nem ők kerülnek majd hatalomra?
Vagy ez meg se fordult a fejükben, hogy több ezer szavazattól estek el?
Alig várom már az újraválasztást és remélem HA így bekerülök egyetemre az új kormány majd segít nekünk és enyhíti a jelenlegi rendeleteket...
17/L
4-es rohadtul nincs igazad! Hatalmas marhaság volt a gazdasági helyeket ennyire lecsökkenteni! Lehet, hogy ráfért a csökkentés, de közel sem ennyire!!! Mert a sok hülye ember és politikus az orráig sem lát el!!!! A közgáz diplomásokat felszippantja az üzleti élet. Ez nem olyan diploma, mint az orvos, hogy ha elvégzed, akkor csak orvos lehetsz!! Közgázos diplomával rendelkezők lehetnek vállalat vezetők, menedzserek, újságírók (hogy valaki olyan írjon gazdasági témában, aki ért is hozzá és ne csak a sok szart olvassuk) és ha már itt tartunk, politikus!! (És csomó más, ez csak pár példa.)
Arra, hogy hatalmas f@szság volt ennyire lecsökkenteni a helyeket, a kormány is rá fog jönni, csak az gond, hogy nem pár éven belül, hanem mikor már probléma lesz belőle!! És nekem a legfőbb gond pedig az, hogy mi szívjuk meg!!
Jó tanuló vagyok, röhögve megyek külföldre tanulni, mert ha ráállok simán bejutok bárhova. És szerintem még rengeteg fiatal fogja ezt tenni, pont azok akik okosak, jót tanulnak és van hozzá eszük, hogy felmérjék a helyzetet! Plusz mi még teljesen mobilisak vagyunk, nem alapítottunk még családot Magyarországon, nem tart minket semmi vissza. Sok szerencsét mindenkinek aki itt marad, ilyen szar döntések mellett ennél már csak rosszabb lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!