Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Ezért szól a tanár?

Ezért szól a tanár?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul érzem magam és holnap lesz egy tz a suliban. Nem amiatt érzem magam rosszul már hétfőn éreztem az "előjeleket" de mostmár tényleg nem bírom tovább és úgy gondoltam elmegyek az orvoshoz és következő két napra kiíratom magam. Ezért meg fognak szólni, hogy "biztos azért nem jöttél mert dolgozatírás volt". Szerintetek mennem kellene? De amilyen sz@rul vagyok tuti csak rosszabbat írnék mint amit amúgy is tudnék meg míg itthon vagyok tanulnék még többet rá. Szerintetek egy iskolakerülő vagyok? Amúgy még idei tanévben nem is hiányoztam suliból egy napot sem :D (m.mint szeptember óta)de hátakkor is félek, hogy megszól a tanár :S
2012. jan. 25. 20:17
 1/6 anonim válasza:
Nem szólhat érte. Ha sokat hiányoztál volna, akkor talán megjegyzést tenne, de így semmi alapja nincs, hogy szóljon valamit.
2012. jan. 25. 20:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem fog megszólni, esetleg az osztálytársaid tesznek gúnyos megjegyzést, hogy pont a doga előtt betegedtél le és stb... Nálunk ez szokott lenni:DDD de persze nem érzi rosszul magát senki, ez amolyan kis baráti:DD
2012. jan. 25. 20:51
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg rosszul érzed magad, akkor nyugodt lélekkel.

A tanár ennyi után biztos nem fog szólni, ha már 150 órát hiányoztál volna, akkor lehet, de így, hogy még semmennyit..

Az osztálytársaid talán fognak beszólogatni, de valószínűle csak vicc szintjén, ha pedig nem, akkor azokat meg nyugodtan ignoráld.

2012. jan. 25. 21:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor nyugodt szívvel maradok otthon ha mégis szólna vmit akkor meg nem veszem figyelembe. Egy másik osztálytársam is így hiányzott csak ő pénteki nap és csak úgy eleresztette a tanár beszéd közben, hogy valami véletlen folytán beteg lett. :/
2012. jan. 25. 21:11
 5/6 anonim ***** válasza:
ha nem játszod el ezt minden dolgozatnál, egyáltalán nem probléma. nekem van 1 osztálytársam, aki minden tz előtt "lebetegszik". egyszer aznap délután láttam vásárolgatni a városban.
2012. jan. 25. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a tanár. Nálunk pl. az osztályfőnököm azért is szólt ha valaki egész évben nem hiányzott és egyszer megbetegedett. Szerintem jobb ha otthon maradsz, még ha be is szól miatta, mert emiatt nem túl jó ha rossz tz-t írsz. Én egyetemre járok, de ZH írásnál elég rosszul érezte magam, lázas voltam, hánytam, hasmenésem volt, bementem megírni mert nem tudtam lehet- e pótolni és emiatt lett 1es, pedig nagyon sokat készültem rá, de egyszerűen csak arra tudtam koncentrálni, hogy mikor lesz már vége mert mindjárt elhányom magam, elájulok stb..
2012. jan. 26. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!