Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Jó középiskola Veszprém...

Jó középiskola Veszprém megyében? Vegyész vagy építész szeretnék lenni.

Figyelt kérdés
Jó középiskolát keresek Veszprém megyében esetleg még Székesfehérvár jöhet szóba. Vegyész vagy építész szeretnék lenni szóval ilyen reál tantárgyast keresnék.:D Köszi a segítséget.
2012. jan. 24. 21:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
25%
A válaszaid alapján nagyon nem tudsz normálisan viselkedni és gondolkodni.(lásd.: általánosítások) Erről ennyit zsenikém! :D
2012. febr. 11. 15:07
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
De ha más nem, az biztos szemet szúrt, hogy tök egyedül vagy az elméleteddel :P
2012. febr. 11. 15:11
 23/28 anonim ***** válasza:
Kedves előző, ezekre már nem válaszolok, csak magadat minősítetted velük. Én leírtam a véleményem, melyet adatokkal bizonyítottam, innentől a kérdező dolga eldönteni, hogy hova megy.
2012. febr. 11. 15:50
 24/28 A kérdező kommentje:
Ajjmáár.. most akkor mi legyen?? Kinek higgyek?? :||
2012. febr. 11. 20:02
 25/28 anonim ***** válasza:

Én a helyedben azt tenném (én egyetemnél csináltam ezt), hogy közösségi portálokon (akkor nekem még iwiw- volt :D) a keresést leszűkítettem úgy, hogy kiadja az adott suliban tanultakat.

Te esetedbe:

Életkor: 14-25 év

Város: Veszprém

Iskola: Xy

érdeklődd meg a jelenlegi és a végzett diákokat a helyzetről, hogy mit gondolnak róla.

Például ott van az iparis fiú/lány, aki írt ide kommentet. Keresd fel, Vele is tudsz beszélni és Ő tud majd ajánlani emberkéket, akár tanárt is, akitől érdeklődhetsz.

Ha más nem, sétálj el a suli elé és ott is tudsz beszélni pár emberrel.

Nagyon fontos a pályaválasztás!

Sok sikert!

2012. febr. 11. 20:24
 26/28 A kérdező kommentje:
Jó öttlet.:) Köszönöm.:D
2012. febr. 12. 09:14
 27/28 anonim ***** válasza:
31%
hát nem veszprém de székesfehérváron a tóparti gimi onnan sokan mennek építészre. :)
2012. ápr. 30. 10:37
 28/28 anonim válasza:
Vetésibe jártam bioszra, szerintem az egyik legjobb döntésem volt! kémia, fizika, matek is erős, szerintem ezzel sem veszíthetsz :)
2012. nov. 16. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!