Jó középiskola Veszprém megyében? Vegyész vagy építész szeretnék lenni.
Figyelt kérdés
Jó középiskolát keresek Veszprém megyében esetleg még Székesfehérvár jöhet szóba. Vegyész vagy építész szeretnék lenni szóval ilyen reál tantárgyast keresnék.:D Köszi a segítséget.2012. jan. 24. 21:57
21/28 anonim válasza:
A válaszaid alapján nagyon nem tudsz normálisan viselkedni és gondolkodni.(lásd.: általánosítások) Erről ennyit zsenikém! :D
22/28 anonim válasza:
De ha más nem, az biztos szemet szúrt, hogy tök egyedül vagy az elméleteddel :P
23/28 anonim válasza:
Kedves előző, ezekre már nem válaszolok, csak magadat minősítetted velük. Én leírtam a véleményem, melyet adatokkal bizonyítottam, innentől a kérdező dolga eldönteni, hogy hova megy.
24/28 A kérdező kommentje:
Ajjmáár.. most akkor mi legyen?? Kinek higgyek?? :||
2012. febr. 11. 20:02
25/28 anonim válasza:
Én a helyedben azt tenném (én egyetemnél csináltam ezt), hogy közösségi portálokon (akkor nekem még iwiw- volt :D) a keresést leszűkítettem úgy, hogy kiadja az adott suliban tanultakat.
Te esetedbe:
Életkor: 14-25 év
Város: Veszprém
Iskola: Xy
érdeklődd meg a jelenlegi és a végzett diákokat a helyzetről, hogy mit gondolnak róla.
Például ott van az iparis fiú/lány, aki írt ide kommentet. Keresd fel, Vele is tudsz beszélni és Ő tud majd ajánlani emberkéket, akár tanárt is, akitől érdeklődhetsz.
Ha más nem, sétálj el a suli elé és ott is tudsz beszélni pár emberrel.
Nagyon fontos a pályaválasztás!
Sok sikert!
26/28 A kérdező kommentje:
Jó öttlet.:) Köszönöm.:D
2012. febr. 12. 09:14
27/28 anonim válasza:
hát nem veszprém de székesfehérváron a tóparti gimi onnan sokan mennek építészre. :)
28/28 anonim válasza:
Vetésibe jártam bioszra, szerintem az egyik legjobb döntésem volt! kémia, fizika, matek is erős, szerintem ezzel sem veszíthetsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!