Ha egy tárgyat CV-n teljesítek, akkor azzal csúszok is?
Figyelt kérdés
az a helyzet, hogy holnap megyek egy tárgyból ismétlő vizsgára, de félek hogy nem fog menni, de tudom hogy a tavaszi félévben meghirdetnek belőle CV-s vizsgát is, ez a tárgy ráépülős, de csak egy két félév múlva lesz olyan ,aminek ez a tárgy a feltétele, és nem vagyok olyan jártas még az egyetemi életben, ezért kérdezem hogyha megcsinálnám CV-n akkor csúsznék-e?2012. jan. 24. 15:35
1/3 anonim válasza:
Nekem is most volt az első cv-m, szerencsére sikeresen. A ráépülő tárgyat fel lehet venni aláírással is, bár tanár válogatja. Szerintem nem feltétlenül jár csúszással
2/3 anonim válasza:
Nézd meg, hogy az a bizonyos tárgy előfeltétele pontosan mi. Van, hogy elég az aláírás is, de van, hogy vizsgával lehet felvenni csak. Jobb félni, mint megijedni, egyszer sajnos benéztem már ezt, azt hittem, elég az aláírás is, aztán kiderült, hogy nem... kisírtam a tanárnál, hogy felvehessem a tárgyat, de vizsgázni úgy mehettem a tárgyból, ha először a CV-s tárgyból vizsgázok le, majd a ráépülősből.
Ha teszem azt, az a bizonyos tárgy csak 2012/2013 őszi félévben esedékes, CV-n nyugodtan teljesítheted most tavasszal, nem fogsz vele csúszni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! remélem nem kell majd CV-re mennem hátha holnap menni fog az ismétlő, de jobb félni mint megijedni, amúgy meg igen az őszi félévben lesz ennek a tárgynak a ráépülője, de előfeltételként csak a tárgy neve van írva, bár én úgy tudom hogy CV-n elég csak az alárás, legalábbis a legtöbb esetben...
2012. jan. 24. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!